Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Afdeling pgb is tijdelijk van 08:30 tot 16:00 uur bereikbaar.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Thumbnail Wout

Wout

Klantadviseur

Thumbnail Fenna

Fenna

Klantadviseur

Corona

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid houdt u op de hoogte van de actuele corona-ontwikkelingen in de Wet langdurige zorg (Wlz). Op deze aparte coronapagina leest u alle landelijke actuele informatie. 

Deze coronanieuwspagina is voor iedereen die meer informatie zoekt over het coronavirus en de Wlz. Dit betreft onder andere cliënten, mantelzorgers, pgb-budgethouders, Wlz-zorgaanbieders, zorgprofessionals, gemeenten en andere ketenpartijen. 

De pagina is opgedeeld in drie delen:

Het is goed om elkaar op de hoogte te houden. Het verzoek is om alle vragen, onduidelijkheden, signalen en knelpunten in de regio aan ons door te geven. Wij bundelen de vragen en knelpunten en bespreken deze met de andere zorgkantoren en stemmen af met VWS en NZa. Hierdoor kunnen wij in gezamenlijkheid landelijke en regionale interventies opstellen die aansluiten bij de zorgbehoeften van cliënten.

  • Voor (corona) Zorg in Natura-vragen en pgb-vragen kunt u contact opnemen met de afdeling klantondersteuning.
  • Voor grensvlak overstijgende (Zvw-Wmo-Wlz) vragen zijn hier de contactgegevens: sociaaldomeinwlz@zorgenzekerheid.nl

Hierbij willen wij waardering en vertrouwen uitspreken naar jullie als ketenpartijen. Wij wensen jullie daarbij alle goeds toe. 

Heeft u vragen over corona? Neem contact op met ons zorgkantoor.