Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

Boostervaccin beschikbaar voor pgb zorgverleners

De boostervaccinatie campagne is gestart. Ook pgb-zorgverleners komen in aanmerking voor een boostervaccin. 

De boostervaccinatie is gestart. Dit betekent dat pgb-zorgverleners nu ook in aanmerking komen voor een boostervaccin. Voorwaarde is dat zij langer dan 6 maanden geleden een laatste prik hebben gehad.

Over het boostervaccin

Een boostervaccinatie is bedoeld als oppepper om de bescherming op peil te houden. Een booster draagt bij aan een blijvend hoge bescherming tegen het coronavirus. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk mensen van 60 jaar en ouder en zorgmedewerkers voor het einde van het jaar een booster aan te bieden. Dit betreft een mRNA-vaccin: Moderna of BioNTech/Pfizer. Het maakt voor de werking niet uit welk vaccin de zorgverlener eerder heeft gekregen.

Werkwijze

Zorgverleners die werken op basis van een pgb-Wlz, pgb-Wmo of Pgb-Jeugd krijgen bericht van hun budgethouder. De budgethouder ontvangt voor elke zorgverlener een brief van de SVB met daarin een unieke code. Met deze code kan de zorgverlener zich aanmelden via de website www.wachtrijbooster.nl. Hierdoor is het voor de GGD duidelijk dat het een zorgmedewerker betreft en met voorrang gevaccineerd moet worden. De aanmelding zorgt ervoor dat de zorgverlener op de wachtlijst komt te staan, en snelle toegang krijgt tot vaccinatie. Zorgverleners op basis van een pgb-Zvw ontvangen een uitnodiging via Solopartners.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op de webpagina Boostervaccinatie | Vaccinatie tegen het coronavirus | Rijksoverheid.nl