Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

Tips voor cliëntenraad

Het LOC en het Netwerk Cliënt-en-Raad Zorg (NCZ) zijn landelijke organisaties die de cliëntenraden ondersteunen. Beide organisaties hebben video’s gemaakt voor tips tijdens de coronacrisis.

  • Het NCZ heeft een YouTube-video gemaakt met daarin tips voor de cliëntenraad tijdens de coronacrisis. Raadpleeg de video en/of raadpleeg de site van NCZ.
  • Het LOC heeft een video gelanceerd waarbij ondersteuning voor cliëntenraden wordt toegelicht. Raadpleeg de site van het LOC voor de video. Naast de video heeft het LOC een andere site met voorbeelden. Nu we meer op afstand met elkaar in contact moeten staan, delen cliëntenraden vele voorbeelden van contact tussen naasten, contact met de achterban en contact met de zorgorganisatie. Dit kan via www.clientenraad.nl/praat-mee, of stuur een mail naar webmaster@loc.nl. Raadpleeg de site van LOC, bel of mail gerust naar LOC (030 284 32 00) wanneer we iets voor u kunnen betekenen!

Beide organisaties brengen regelmatig nieuwsbrieven uit. Raadpleeg de site van LOC of NCZ om u hiervoor aan te melden.