Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

Wijzigingen in de covid beleidsregel NZa

De NZa heeft wijzigingen in de covid beleidsregel doorgevoerd:

In tegenstelling tot eerder gepubliceerde beleidsregels heeft de NZa in Bijlage 1 nu ook de volgende prestaties opgenomen:

  • de dagbestedingsprestaties met de H9xx code,
  • de vervoersprestaties dagbesteding/dagbehandeling met de H9xx/Z9xx/V9xx code
  • en de toeslagen dagbesteding kind met de H9xx/Z9xx/V9xx code. Deze prestaties worden veelal ook door de week geleverd, net als de dagbesteding met de H8xx code volgens geraadpleegde deskundigen/controllers.

Ook is besloten om door de overheid voor de arbeidsovereenkomst en cao benoemde officiële feestdagen (tweede paasdag, tweede pinksterdag, Goede Vrijdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, eerste en tweede kerstdag) te beschouwen als een zondag, omdat volgens deskundigen/controllers anders in veel gebruikelijke situaties sprake zou zijn van overcompensatie.(uit Toelichting)

De beleidsregels SARS-CoV-2 virus (BR/REG-20158c) en SARS-CoV-2 virus: fase 3 (BR/REG-20160a) zijn vastgesteld en recent gepubliceerd.