Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

Compliment voor alle verpleegkundigen en verzorgenden!

Vandaag is het 12 mei, de verjaardag van de wereldberoemde Engelse Florence Nightingale. Deze dag is uitgeroepen tot 'Internationale Dag van de Verpleging'. De Dag van de Verpleging wordt door veel mensen ook wel de Dag van de Zorg genoemd.

Over de hele wereld is er vandaag bijzondere aandacht voor de bijdrage van verpleegkundigen en verzorgenden aan de gezondheidszorg. Ook wij, als zorgverzekeraar en zorgkantoor Zorg en Zekerheid, spreken vandaag graag onze waardering uit aan alle verpleegkundigen en verzorgenden.

Juist in deze coronatijd vinden wij het belangrijk om jullie een extra compliment te geven. Het is zeker geen makkelijke periode. Desondanks blijven jullie je met hart en ziel inzetten om de zorg in de regio te blijven verlenen. Dat is met recht een topprestatie!

Wij wensen jullie vandaag een bijzonder mooie Dag van de Zorg.