Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Afdeling pgb is tijdelijk van 08:30 tot 16:00 uur bereikbaar.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Thumbnail Wout

Wout

Klantadviseur

Thumbnail Fenna

Fenna

Klantadviseur

Derdenbeding verplicht in de pgb zorgovereenkomst

Vanaf 1 januari 2019 is het verplicht een zorgovereenkomst te gebruiken van de SVB met daarin het derdenbeding. Dit derdenbeding is sinds 1 april 2017 onderdeel van de standaardovereenkomst van de SVB. Heeft u een zorgovereenkomst van voor 1 april 2017, dan kan daarop vanaf 1 juli 2019 geen pgb meer worden uitbetaald. U heeft tot 1 juli de tijd om uw oude overeenkomst te vervangen.

De SVB en het Zorgkantoor hebben contact gezocht met alle pgb houders met een oude zorgovereenkomst. Bent u niet benadert maar twijfelt u of uw zorgovereenkomst het derdenbeding bevat, controleer dit dan in uw administratie. Voor meer informatie, kijk op de website van de SVB.

Wat is het derdenbeding?

Het derdenbeding zorgt er voor dat wij een zorgverlener direct aan kunnen spreken om in het geval van fraude onterecht verkregen geld terug te betalen. Hiermee bent u zelf beter beschermd omdat u het geld dan niet zelf hoeft terug te betalen.