Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

Regel je ziekenvervoer eenvoudig via de ZCN Vervoer app

De zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid werkt al jaren samen met ZCN (Zorgvervoercentrale Nederland B.V.) en dat blijven we doen. Hiermee zetten we continu in op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ziekenvervoer, zoals het beschikbaar komen van de ZCN Vervoer app voor Zorg en Zekerheid-verzekerden.

Het is sinds 1 april 2022 mogelijk om met de ZCN Vervoer app je taxiritten te regelen. Hiermee hoef je nooit meer te wachten aan de telefoon en zijn alle ritten met één druk op de knop geregeld. Ook kun je eenvoudig de taxi volgen en een beoordeling achterlaten. De app zorgt voor meer regie en inzicht in je taxirit, waarmee wij bijdragen aan je positieve gezondheid.

Meer informatie over ziekenvervoer en het aanvragen van toestemming kun je vinden op de website van verzekeraar Zorg en Zekerheid. Wil je meer weten over de ZCN Vervoer app? Kijk dan op de website van ZCN: www.zcnvervoer.nl