Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

Website zorgkantoor GOLD WINNER!

Wij zijn ontzettend blij dat de website van het zorgkantoor Zorg en Zekerheid GOLD WINNER is in de categorie Website Government van AVA Digital Awards. Dit is een enorm compliment voor het team dat de afgelopen drie jaar hard gewerkt heeft aan de website. We hebben ons ingezet op het verbeteren van de informatiepositie en ondersteuningsmogelijkheden van de Wlz-klant, verwijzers en zorgprofessionals in de regio’s Amstelland en de Meerlanden en Zuid Holland Noord. Het winnen van deze award is een belangrijk signaal dat we op de goede weg zijn en een enorme motivator om met nog meer inzet verder te gaan om onze (digitale) dienstverlening te optimaliseren. Onze speciale dank gaat uit naar Redkiwi en Afdeling Online. Voor meer informatie ga naar de website van Redkiwi.