Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

Is een pgb iets voor mij?

Wilt u weten of een persoonsgebonden budget (pgb) bij u past? Gebruik de keuzehulp om het juiste antwoord te vinden.

Als u langdurige zorg nodig heeft, kunt u zelf kiezen in welke mate u de zorg die u ontvangt zelf wilt regelen. U kunt ervoor kiezen dat het zorgkantoor alles volledig regelt. U heeft er dan geen omkijken naar en wordt dan verzorgd door zorgverleners waar wij een contract mee hebben.

Wanneer u uw zorg liever zelf regelt, is een persoonsgebonden budget (pgb) misschien iets voor u. Daarmee kunt u uw eigen zorgpakket samenstellen uit alle zorgaanbieders in de regio. Dat geeft u veel vrijheid, maar brengt ook verantwoordelijkheden en verplichtingen met zich mee.

Wilt u hulp bij het kiezen tussen pgb en door het zorgkantoor georganiseerde zorg. Op deze pagina vindt u een keuzehulp.

Wilt u weten of een pgb bij u past? Doe de pgb-test van Per Saldo.

Doe de pgb-test!

De belangenvereniging voor budgethouders, Per Saldo, heeft een pgb-test ontwikkeld. Hiermee kunt u kijken of het pgb voor u het juiste instrument is.

Doe de pgb-test