PGB Portaal

Hier leest u alles over het PGB Portaal en hoe u zich hiervoor kunt aanmelden.

Voor een makkelijke, overzichtelijke en veilige pgb-administratie

Vanaf 14 juni 2022 zijn de regio’s Amstelland en Meerlanden en Zuid-Holland Noord aangesloten op het PGB Portaal. Vanaf dat moment kunt u, als budgethouder bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid, gebruik maken van het PGB Portaal.

Inloggen PGB Portaal op mijnpgb.nl

Wat is het PGB Portaal?

In het PGB Portaal regelt u alles rondom het pgb zelf. Van het opstellen van een zorgovereenkomst samen met uw zorgverlener tot het declareren van de zorg. Via het portaal gaat dit eenvoudiger, sneller en zo worden fouten voorkomen.

Zo werkt het

Op mijnpgb.nl staat stap voor stap uitgelegd hoe het nieuwe PGB Portaal werkt voor budgethouders en vertegenwoordigers. U vindt er ook uitleg over wat er verandert voor iedereen die nieuw is in het PGB Portaal. Bekijk de uitlegvideo’s of bekijk onze handleiding PGB Portaal. Inloggen in het PGB Portaal doet u veilig met uw DigiD.

Informatie over het PGB Portaal op mijnpgb.nl

Op 14 juni 2022 sluiten de regio’s van Zorgkantoor Zorg en Zekerheid aan

Vanaf 14 juni 2022 zijn de regio’s Amstelland en Meerlanden en Zuid-Holland Noord aangesloten op het PGB Portaal. Wanneer u van het PGB Portaal gebruik kunt maken dan heeft u van het zorgkantoor een uitnodiging ontvangen dit te doen.

Problemen met inloggen? Bekijk de tips op mijnpgb.nl.

Sommige budgethouders kunnen nog geen gebruik maken van het PGB Portaal

Vanwege technische redenen kunnen sommige budgethouders nog geen gebruik maken van het PGB Portaal. Wij informeren u wanneer u wel gebruik kunt maken van het PGB Portaal. Twijfelt u of u het PGB Portaal moet gebruiken? Neem dan gerust contact op met ons.

Uw pgb is nog in aanvraag

Uw pgb aanvraag kunt u helaas nog niet in het PGB Portaal regelen. Het PGB Portaal komt beschikbaar nadat het zorgkantoor uw pgb heeft toegekend. Bij uw eerste toekenningsbeschikking ontvangt u een uitnodiging om gebruik te maken van het PGB Portaal.

FAQ

Heeft u een vraag over budgethouders en vertegenwoordigers. Hier vindt u een antwoord op de meestgestelde vragen.

Heeft u een vraag over zorgverleners. Hier vindt u een antwoord op de meestgestelde vragen.