24-uurs thuiszorg

Heeft u dag en nacht zorg nodig en wilt en kunt u thuis blijven wonen? Dan biedt 24-uurs thuiszorg de uitkomst. U kunt deze 24-uurs thuiszorg aanvragen bij ons zorgkantoor, mits u in de regio Zuid-Holland Noord of Amstelland & de Meerlanden woont. Daarnaast is een Wlz-indicatie noodzakelijk om 24-uurs zorg aan huis te ontvangen. Op deze webpagina vindt u alle informatie die u nodig heeft over 24-uurs thuiszorg, waaronder een overzicht met thuiszorgorganisaties bij u in de buurt.

Komt u in aanmerking voor 24-uurs zorg aan huis?

U komt in aanmerking voor 24-uurs zorg aan huis indien u een Wlz-indicatie heeft. Is dit (nog) niet het geval? Doe dan de Wlz-check, kom erachter of u recht heeft op 24-uurs thuiszorg en volg dit stappenplan om een Wlz-indicatie aan te vragen. Bent u reeds in het bezit van een Wlz-indicatie én u woont in de regio Zuid-Holland Noord of Amstelland & de Meerlanden? Dan kunt u 24-uurs thuiszorg aanvragen via zorgkantoor Zorg en Zekerheid.

24-uurs zorg thuis bij verschillende ziektebeelden

Stel, er is sprake van een ziekte zoals Alzheimer, Parkinson, MS of COPD en u wilt en kunt thuis blijven wonen. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat u zorg aan huis krijgt. Ook wanneer u een handicap heeft of herstellende bent van een operatie, kunt u via ons zorgkantoor thuiszorg aanvragen.

Meer weten over 24-uurs thuiszorg?

Bij zorgkantoor Zorg en Zekerheid zitten we klaar om uw vragen beantwoorden over 24-uurs thuiszorg. Denk bijvoorbeeld aan vragen over 24-uurs zorg tarieven en mogelijke thuiszorgorganisaties. Ook kunt u onze keuzehulp gebruiken om er zeker van te zijn dat 24-uurs zorg thuis geschikt is voor u.

Wilt u 24-uurs thuiszorg aanvragen?

Onze thuiszorg-specialisten staan klaar om u te helpen bij het aanvragen van 24-uurs zorg aan huis.

Neem contact op