Is zorg in een instelling iets voor mij?

Twijfelt u of u in aanmerking komt voor verblijf in een zorginstelling? Lees hier of zorg in een zorginstelling iets is voor u.

U heeft een Wlz-indicatie nodig om in aanmerking te komen voor verblijf in een zorginstelling. Niet iedereen in Nederland komt daar namelijk voor in aanmerking. Deze Wlz-indicatie vraagt u aan bij het CIZ. Als het CIZ beslist dat u dergelijke zorg nodig hebt, ontvangt u de indicatie. Met deze indicatie hebt u de keuze uit zorg in een instelling of zorg thuis. U zoekt zelf een zorginstelling die aansluit bij uw zorgvraag. Onder deze tekst vindt u een link naar een hulpmiddel waarmee u kunt zoeken naar zorgverleners. 

Uw zorgvraag kan bijvoorbeeld bestaan uit gehandicaptenzorg, verzorging of geestelijke gezondheidszorg. Twijfelt u of u in aanmerking komt voor Wlz-zorg? Neem dan contact op met het CIZ.

Hier vindt u onze zorgverleners!

Zoekt u Wlz-zorgverleners? Via onze website vindt u gemakkelijk de door u gewenste aanbieder. Door middel van filters selecteert u de zorgverlener die het beste bij u past.

Zoek hier uw zorgverlener!