Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid
Terug

Sociale kaart

Zorgaanbieders vergelijken?

Lees verder en ontdek hoe u de zorgaanbieders met elkaar kunt vergelijken.

Lees meer

Welke zorg instellingen kun je terugvinden op de sociale kaart?

In de sociale kaart vindt u informatie over onderwerpen die u raken, maar niet direct te maken hebben met de Wlz. Zo kunt u er terecht voor alle WMO loketten in de regio. Ook vindt u er een overzicht van alle centra voor jeugd en gezin of het gemeentelijk jeugd zorgloket.

Daarnaast kunt u in de sociale kaart ook initiatieven terugvinden die zich inzetten voor het aangaan van sociale contacten. Van een gesprek met een ervaringsdeskundige in een van de Alzheimer cafés in de regio tot gezellig wandelen of eten met mensen uit de buurt.

Instellingen voor mantelzorger op de sociale kaart

Ook als u mantelzorger bent en u gebruik maakt van mantelzorg, biedt de sociale kaart informatie over initiatieven in de regio die mantelzorgondersteuning bieden of op een andere manier hulp of ondersteuning bieden aan mantelzorgers. 

De sociale kaart voor regio Zuid-Holland Noord of Amstelland & de Meerlanden

Bent u op zoek naar een sociale zorgvoorziening? Dan kunt via de zorgzoeker van zorgkantoor Zorg en Zekerheid de juiste instellingen vinden binnen uw regio. In onze regio vallen de volgende gemeenten: Ouder-Amstel, Haarlemmermeer, Amstelveen, Uithoorn, Nieuwkoop, Aalsmeer, Kaag en Braassem, Lisse, Teylingen, Hillegom, Noordwijk, Katwijk, Voorschoten, Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Zoeterwoude en Alphen aan den Rijn.

Mist u een initiatief op onze sociale kaart. Stuur ons gerust een e-mail via redactiezorgkantoor@zorgenzekerheid.nl.