Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 - 17:00 uur. Afdeling pgb is tijdelijk van 09.00 uur tot 14.00 uur bereikbaar.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

ActiVite - Zuidervaart

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Bij ActiVite vinden we het heel belangrijk dat bewoners zelf kunnen bepalen hoe hun dag eruit ziet. Bewoners moeten zoveel mogelijk kunnen doen wat ze prettig vinden, op de manier die ze gewend zijn. Daarom doen we er alles aan om een cliënt te leren kennen en van daaruit verder te werken.

Locatie Zuidervaart in Alphen aan den Rijn is een licht verpleeghuis op één woonlaag. Hier wonen cliënten met een lichamelijke zorgvraag. Dit is een verpleeghuis waarop het woord vrijheid in de ruimste zin van het woord van toepassing is. U woont er in een door uzelf ingericht zorgappartement en bepaalt uw eigen levensritme. Met andere woorden: u houdt de regie over uw eigen leven en uw keuzes worden gerespecteerd door zowel uw medebewoners als de medewerkers.

Wonen in Zuidervaart betekent niet wonen tussen alleen maar Alphenaren en van een bepaalde geloofsovertuiging. De bewoners hier vormen een gemêleerd gezelschap; ze komen uit alle delen van Nederland en zijn van alle gezindten. In Zuidervaart voelt u zich thuis, omdat u er vrij bent in uw keuzes.

Bij de bouw van Zuidervaart is veel aandacht geschonken aan een ruime opzet, gezellige meubels, veel ramen en kleuren in het gebouw. Zodra men ActiVite Zuidervaart binnenstapt, komt men in een grote hal waar zich de receptie bevindt, een aantal kantoorruimten en een winkeltje.
Ondanks dat u met meerdere mensen in één gebouw woont, is de deur van uw appartement, uw voordeur. Zowel bewoners als medewerkers mogen niet ongevraagd in uw appartement komen. Privacy vinden we binnen ActiVite Zuidervaart erg belangrijk.

Wat anderen zeggen over ActiVIte Zuidervaart:

“De zusters zijn geweldig, ze komen regelmatig vragen of het goed gaat en ze zijn er altijd voor me als er iets is. Ik voel me hier veilig en serieus genomen. Ik verveel me geen moment hier, er is van alles te doen zoals; high tea, gym, bingo, elke ochtend samen koffie drinken, bloemschikken en spelletjesmiddagen.”

Ook tijdelijk verblijf is mogelijk binnen ActiVite - Zuidervaart
-

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland