Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Thumbnail Wout

Wout

Klantadviseur

Thumbnail Fenna

Fenna

Klantadviseur

De Statenhof

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

De Statenhof is een woonzorgvoorziening waar ouderen kunnen wonen met alle zorg die ze nodig hebben.

In de appartementen kunnen ouderen alleen of met partner 24 uur per dag zorg ontvangen. Naast wonen met zorg. De locatie heeft onder andere een beautysalon, een Stadscafé en een restaurant waar bewoners en mensen uit de wijk van harte welkom zijn.

Sinds november 2017 heeft De Statenhof een compleet nieuwe, aangebouwde vleugel. De nieuwbouw heeft 38 ruime tweekamerappartementen, allemaal met een open keuken, een royale badkamer en apart gastentoilet. Ook worden er begin 2020 studio’s opgeleverd speciaal gericht voor ouderen die intensieve zorg nodig hebben.  De Statenhof is van alle moderne gemakken voorzien. Op de begane grond is een restaurant waar bewoners in een sfeervolle ambiance kunnen dineren. Ook is er een Stadscafé dat een mooie ontmoetingsplek is voor de hele buurt. Daarnaast is er een kapper, schoonheidsspecialiste en fysiotherapeut. En uiteraard wordt er een aantrekkelijk activiteitenprogramma aangeboden voor de bewoners. De Statenhof ligt in een rustige wijk in Leiden met een goede infrastructuur met uitvalswegen naar de A4 en de A44. Ook met het openbaar vervoer is de woonzorgvoorziening goed bereikbaar.

In het hele gebouw is rekening gehouden met (toekomstige) zorg. Zowel mensen met als zonder zorgindicatie zijn welkom, alleenstaand of met een partner. Er is 24 uur per dag, 7 dagen per week deskundige zorg aanwezig.

Ik zoek zorg voor
Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Restaurant, Manicure, Gezamelijke ruimte
Profilering instelling
Voor ouderen, Voor volwassenen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland