DSV - Duinrand

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

DSV|Duinrand, een hypermodern woonzorgcentrum in Katwijk.

Sinds september 2018 is het nieuwe DSV|Duinrand gebouw in gebruik genomen. Met het nieuwe pand kan nog beter aan de behoeften van de cliënten worden voldaan. Ook in dit gebouw zijn de bijzondere en innovatieve vloeren met ingebouwde domotica toegepast.

Het zorgcentrum aan de Nolensstraat bestaat uit twee hyper moderne woonzorggebouwen van vier, respectievelijke vijf verdiepingen. In het zorggebouw van vijf verdiepingen zijn 30 ruime zorgappartementen voor cliënten met somatische aandoeningen en 8 huurappartementen in het kader van scheiden wonen/zorg. In het Verpleeggebouw, bestaande uit vier woonlagen, zijn 30 woon-slaapkamers met individueel sanitair en collectieve woonkamers gerealiseerd voor mensen met psychogeriatrische aandoeningen. Op de begane grond van dit gebouw zijn tevens de algemene voorzieningen, waaronder een ruim buurtontmoetingscentrum met restaurantfunctie en een multifunctionele ruimte voor dagbesteding aanwezig. De beide gebouwen zijn verbonden met elkaar door een glazen corridor en er is een glazen verbindingssluis tussen het nieuwe Duinrand en gebouw De Driehoek van Dunavie om deze bewoners een droge en veilige doorgang naar het nieuwe Duinrand te bieden. 
Ook komt er een mooie duintuin waar de bewoners en omwonenden heerlijk kunnen wandelen en genieten. In de aangrenzende bebouwing is de huisartsenpraktijk van dr. Van Gent gevestigd en zijn er vier kamers voor kortdurende opvang gerealiseerd.

Het nieuwe pand beschikt over een kapsalon, een winkel, een ontmoetingscentrum met restaurantfaciliteiten en er worden regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd voor de bewoners en buurtgenoten.

Wij organiseren activiteiten voor bewoners en ouderen uit de buurt.
- Duinrand
Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Restaurant, Manicure, Mini supermarkt, Gezamelijke ruimte, Religieuze ruimte
Ligging
Aan een park, In een woonwijk
Profilering instelling
Religie Christelijk, Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland