DSV - Duinrand

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

DSV|Duinrand, een hypermodern woonzorgcentrum in Katwijk.

Duinrand ligt in Katwijk aan de rand van een woonwijk dicht bij de Noordduinen en de zee. Locatie Duinrand bestaat sinds 1975 en is in 2018 opnieuw gebouwd tot een modern, licht, ruim en comfortabel complex. Het gebouw heeft een huiselijke sfeer met veel herinneringen aan de Katwijkse visserij.

Wonen op locatie Duinrand
Het gebouw bestaat uit twee delen. Het ene zorggebouw is gericht op somatiek. Hier wonen cliënten die lichamelijke zorg nodig hebben. Dit gebouw heeft 5 woonlagen met 30 appartementen voor wonen met zorg en 8 huurappartementen. De appartementen hebben een mooie grote woonkamer, aparte slaapkamer, keuken en een ruime badkamer. De appartementen beschikken over een balkon, sommige met uitzicht op de binnentuin. De appartementen op de begane grond hebben een klein terras grenzend aan de tuin.
Het andere zorggebouw is gericht op de zorg van psychogeriatrische cliënten (PG). Dit gebouw heeft 4 woonlagen met 30 woon-/slaapkamers. Per woongroep liggen de kamers rondom een gezamenlijke woonkamer.

Een warm welkom
Op de begane grond zijn allerlei voorzieningen, zoals de gezellige ontmoetingsruimte met een restaurant voorziening. De bewoners genieten hier samen van de heerlijk vers bereide maaltijden of een bakje koffie of thee. Daarnaast is een tweede ruimte voor weeksluiting en activiteiten. De gebouwen zijn verbonden door een glazen corridor. Ook de bewoners van het appartementencomplex er vlak naast, De Driehoek (van woningbouwvereniging Dunavie), hebben toegang via een corridor en komen vaak langs voor een praatje of activiteiten.

Wij organiseren activiteiten voor bewoners en ouderen uit de buurt.
- Duinrand
Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Restaurant, Manicure, Mini supermarkt, Gezamelijke ruimte, Religieuze ruimte
Ligging
Aan een park, In een woonwijk
Profilering instelling
Religie Christelijk, Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland