Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Afdeling pgb is tijdelijk van 08:30 tot 16:00 uur bereikbaar.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Thumbnail Wout

Wout

Klantadviseur

Thumbnail Fenna

Fenna

Klantadviseur

DSV - Duinrand

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

DSV|Duinrand, een hypermodern woonzorgcentrum in Katwijk.

Sinds september 2018 is het nieuwe DSV|Duinrand gebouw in gebruik genomen. Met het nieuwe pand kan nog beter aan de behoeften van de cliënten worden voldaan. Ook in dit gebouw zijn de bijzondere en innovatieve vloeren met ingebouwde domotica toegepast.

Het zorgcentrum aan de Nolensstraat bestaat uit twee hyper moderne woonzorggebouwen van vier, respectievelijke vijf verdiepingen. In het zorggebouw van vijf verdiepingen zijn 30 ruime zorgappartementen voor cliënten met somatische aandoeningen en 8 huurappartementen in het kader van scheiden wonen/zorg. In het Verpleeggebouw, bestaande uit vier woonlagen, zijn 30 woon-slaapkamers met individueel sanitair en collectieve woonkamers gerealiseerd voor mensen met psychogeriatrische aandoeningen. Op de begane grond van dit gebouw zijn tevens de algemene voorzieningen, waaronder een ruim buurtontmoetingscentrum met restaurantfunctie en een multifunctionele ruimte voor dagbesteding aanwezig. De beide gebouwen zijn verbonden met elkaar door een glazen corridor en er is een glazen verbindingssluis tussen het nieuwe Duinrand en gebouw De Driehoek van Dunavie om deze bewoners een droge en veilige doorgang naar het nieuwe Duinrand te bieden. 
Ook komt er een mooie duintuin waar de bewoners en omwonenden heerlijk kunnen wandelen en genieten. In de aangrenzende bebouwing is de huisartsenpraktijk van dr. Van Gent gevestigd en zijn er vier kamers voor kortdurende opvang gerealiseerd.

Het nieuwe pand beschikt over een kapsalon, een winkel, een ontmoetingscentrum met restaurantfaciliteiten en er worden regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd voor de bewoners en buurtgenoten.

Wij organiseren activiteiten voor bewoners en ouderen uit de buurt.
- Duinrand

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland