DSV - Salem

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

DSV|Salem is gelegen in het Zuiden van Katwijk aan de rand van de duinen, dichtbij het Zuidelijke gedeelte van het Katwijkse strand.

DSV|Salem is gelegen in het Zuiden van Katwijk, gesitueerd aan de rand van de duinen, dichtbij het Zuidelijke gedeelte van het Katwijkse strand. Het is een woonzorgcentrum met een rustige en gemoedelijke sfeer. Het is geopend in 1965. Salem heeft 97 eenpersoonskamers waarvan 8 rolstoelkamers, 6 tweepersoonskamers en 3 kamers voor kortdurend eerstelijns verblijf (verblijf bijvoorbeeld na een operatie of ter ontlasting van de mantelzorg) opname. Met ingang van 2018 wordt de kortdurende eerstelijns verblijfsvoorziening uitgebreid naar 9 kamers.

Salem heeft een sfeervolle ontmoetingsruimte voor de bewoners waar zij buurtgenoten en bewoners uit de omliggende aanleunwoningen kunnen ontmoeten, activiteiten ondernemen en wat eten of een kopje koffie drinken. Ook is er een winkeltje, een kapper en er worden veel speciale activiteiten voor ouderen georganiseerd zoals bewegen voor ouderen, spelletjesochtenden, handwerkclub, zanguurtjes, creatieve middagen, winter- en lentefairs, koersbalcompetities etc.

Ook zijn er in een rustig gelegen gedeelte van het gebouw twee hospicekamers van de DSV|hospice Katwijk gevestigd in Salem met 2 appartementen. De kleinschalige, vriendelijke hospice biedt volwaardige, professionele 24-uurs gespecialiseerde zorg. Ook kunnen de cliënten van de hospice gebruik maken van alle voorzieningen van het woonzorgcentrum.

Salem beschikt over een mooi aangelegde duintuin waarin de bewoners kunnen wandelen, kunnen zitten en genieten van de buitenlucht.

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Restaurant, Manicure, Mini supermarkt, Gezamelijke ruimte
Ligging
Aan een park, In een woonwijk
Profilering instelling
Religie Christelijk, Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland