Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Thumbnail Wout

Wout

Klantadviseur

Thumbnail Fenna

Fenna

Klantadviseur

Marente - Berkhout

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

De kleinschalige opzet van Berkhout biedt een optimaal thuisgevoel.

Een sfeervolle woonzorglocatie in Lisse, vlakbij Keukenhof en de winkels. In Berkhout wonen 86 ouderen in één- of tweepersoons appartementen. In het prachtige grand café of op het terras kunt u lekker eten, een kopje koffie drinken en andere mensen ontmoeten. U bent van harte welkom!

Er zijn 86 appartementen in Berkhout. Een deel daarvan is voor mensen met een lichamelijke zorgvraag en een ander deel is speciaal ingericht voor mensen met dementie. Er zijn 3 kleinschalige woongroepen voor mensen met dementie: Lageveen, Achterduin en Veeneburg. Daarnaast zijn er drie etages met appartementen voor mensen die intensieve lichamelijke zorg nodig hebben. Alle bewoners hebben een eigen appartement dat zelf in te richten is. Daarnaast kunt u gebruikmaken van diverse ontmoetingsruimtes en voorzieningen. Er zijn twee kamers waar u tijdelijk kunt verblijven om te herstellen. Voor thuiswonende ouderen met behoefte aan begeleiding en structuur is er dagbesteding.

Berkhout heeft een prachtig restaurant waar u kunt eten of een kopje koffie kunt drinken. Komt u graag buiten? Berkhout beschikt over een mooi ingerichte tuin en een zomers terras. Er is een groot aanbod aan activiteiten, waar u samen met uw medebewoners aan kunt mee doen, maar ook gericht op de individuele wensen. De kleinschalige opzet van Berkhout biedt een optimaal thuisgevoel. Wij vinden het belangrijk u zich prettig en veilig voelt in uw appartement en bij het gebruik van de algemene voorzieningen en welzijnsactiviteiten.

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Restaurant, Manicure, Gezamelijke ruimte, Religieuze ruimte, Horeca
Ligging
In een dorp- of stadscentrum, In een woonwijk, Landelijk gelegen
Profilering instelling
Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland