Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Thumbnail Wout

Wout

Klantadviseur

Thumbnail Fenna

Fenna

Klantadviseur

Ons Tweede Thuis - Getsewoud

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

De begeleiding van Getsewoud is individueel volgens vaste afspraken.

Zelfstandig wonen, je eigen leven zelf invullen met ondersteuning? Dat kan bij woonvoorziening Getsewoud: zelfstandigheid met persoonlijke aandacht en passende ondersteuning. Voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Begeleiding en ondersteuning 
Je kunt hier wonen als je, met wat ondersteuning, zelf je vrije tijd in kunt vullen, je relatie met familie en vrienden kunt onderhouden en je eigen huishouden kunt doen. 
De begeleiding helpt je als dat nodig is. Bijvoorbeeld met je administratie, je persoonlijke verzorging of met het zoeken van passend werk of dagbesteding. De begeleiding van Getsewoud is individueel volgens vaste afspraken en meestal in je eigen appartement.

In Getsewoud is er 24 uur per dag iemand aanwezig. Overdag ga je naar je werk, dagbesteding of vrijwilligerswerk. In je vrije tijd kies je voor de activiteiten die goed bij je passen. We stimuleren je om actief mee te doen in de maatschappij.

Waar ligt Getsewoud en hoe ziet het eruit? 
Er zijn 49 appartementen verdeeld over vier woonlagen. Alle appartementen hebben een woonkamer met kookgelegenheid en koelkast, een aparte slaapkamer en een badkamer met toilet en douche. Een aantal appartementen is aangepast voor mensen met beperkte mobiliteit. Het hele complex is rolstoeltoegankelijk. Er zijn ook gemeenschappelijke ontmoetingsruimten, een restaurant en een dakterras. In het restaurant kun je ontbijten en ’s avonds komen eten of je warme maaltijd ophalen.

Ik zoek zorg voor
Verstandelijke handicap
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Restaurant, Gezamelijke ruimte
Ligging
In een woonwijk
Profilering instelling
Voor ouderen, Voor volwassenen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland