Stichting Amstelring Groep - Verpleeghuis Het Hoge Heem

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Wie betrokkenheid zoekt en gastvrijheid, is bij Het Hoge Heem in Uithoorn goed op zijn plek.

Het hoge Heem is een modern verpleeghuis dat midden in de Uithoornse gemeenschap staat. U vindt er uitstekende zorg, gezelligheid en lieve, attente medewerkers. Het is een huis waar u terecht kunt als u door de gevolgen van ouderdom, een ziekte of dementie niet meer zelfstandig thuis kunt wonen.

Met respect voor uw levensstijl
Aandacht geven, betrokken zijn, dat vinden we belangrijk. Wie bij ons verblijft, wordt gehoord en gezien. U bepaalt, samen met de familie, zoveel mogelijk uw eigen koers. Wij behandelen u met respect en hebben oog voor uw privacy. Hopelijk kunt u uw levensstijl zoveel mogelijk voortzetten.

De deur staat altijd open voor uw familieleden, vrienden en kennissen. Zij zijn van harte uitgenodigd om samen met ons gezelligheid te scheppen en kleine taken op te pakken. Met u mee naar buiten voor ontspanning of ziekenhuisbezoek, kleding kopen en iets ondernemen wat u leuk vindt.

Goede zorg moet met aandacht gegeven worden. U kunt rekenen op passende zorg, verpleging, behandeling en begeleiding. We bespreken samen wat u zelf kan en nodigen uit om dat te blijven doen. U ziet steeds vertrouwde gezichten, want wij zijn er dag en nacht en werken met vaste teams.

Wie vanuit Het Hoge Heem een boodschap wil doen kan naar het vlakbij gelegen winkelcentrum Zijdelwaard. Voor natuurliefhebbers zijn er dichtbij een park en vijver. En iets verderop ligt het prachtige Libellebos.
U bent van harte welkom in Het Hoge Heem!

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Restaurant, Manicure, Mini supermarkt, Gezamelijke ruimte, Religieuze ruimte, Horeca
Ligging
In een dorp- of stadscentrum, In een woonwijk
Profilering instelling
Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland