Topaz - Overrhyn

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Overrhyn onderscheidt door de vernieuwende faciliteiten en activiteiten voor mensen met dementie.

Het liefst worden we allemaal gezond oud. En wonen we zo lang mogelijk zelfstandig thuis. Als we toch te maken krijgen met een beperking of ziekte, dan willen we daar zo min mogelijk hinder van ondervinden.

Aandacht voor wie u bent, wat u graag doet en hoe u wilt dat uw dag eruitziet. Dat is waar Topaz voor staat. Uw persoonlijkheid, beleving en levensgeschiedenis vormen de basis voor onze zorg. Samen met u, uw partner en familie bespreken we welke zorg en behandeling u nodig heeft. Samen maken we ons sterk voor de best mogelijke zorg. Ons motto is niet voor niets: samen zorg je sterk.

Overrhyn onderscheidt door de vernieuwende faciliteiten (Kinderkamer, Filmkamer, enz.) en activiteiten voor mensen met dementie. Verder onderscheidt Overrhyn zich ook door de zorg en behandeling voor mensen met chronische lichamelijke klachten en andere beperkingen, bijvoorbeeld na een beroerte (CVA), voor mensen met reuma, Multiple Sclerose (MS), de ziekte van Parkinson en diabetes. Overrhyn heeft tevens een aantal kamers voor kortdurend verblijf.

Topaz Overrhyn is gelegen aan de Willem de Zwijgerlaan in Leiden.

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Kapper, Restaurant, Manicure, Mini supermarkt, Gezamelijke ruimte, Religieuze ruimte, Horeca
Ligging
Aan een park, In een woonwijk
Profilering instelling
Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland