Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 - 17:00 uur. Afdeling pgb is tijdelijk van 09.00 uur tot 14.00 uur bereikbaar.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

FlexiCura

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Flexicura heeft zich gespecialiseerd in verpleging en verzorging bij de cliënt thuis.

FlexiCura is een thuiszorgorganisatie met een veelzijdig dienstenpakket die kleinschalig werkt. FlexiCura onderscheidt zich door op flexibele wijze kwalitatieve zorg te leveren waarbij een persoonlijke en duurzame relatie met u als cliënt voorop staat. Wij maken het voor u mogelijk om zorg te ontvangen binnen uw vertrouwde omgeving, op de wijze waarop u dat wenst. FlexiCura levert hulp in en om het huis, uitgevoerd door een zorgvuldig geselecteerde, goed opgeleide en ervaren vaste medewerker. Als organisatie vinden we dat u zélf dient te beslissen over wat u nodig heeft en welke medewerker bij u past.

U kunt met een Zorg In Natura indicatie (ZIN), een PersoonsGebonden Budget (PGB) of als Particulier bij FlexiCura terecht. Voor al uw hulpvragen zoeken wij naar een passende oplossing. FlexiCura levert toegankelijke, doelmatige en professionele zorg en ondersteuning. De normen en waarden van de cliënt en de relatie met de deskundige zorgverlener staan voorop.

De zorg- en dienstverlening wordt aangesloten op het sociale netwerk van de cliënt.

U kunt bij ons terecht voor: 
•Zorg op indicatie (ZIN, PGB, Wmo) 
•PGB advies en beheer 
•Particuliere zorg

FlexiCura kenmerkt zich door: 
•Snelle inzet van zorg zonder wachtlijst 
•Klein en betrokken team van vaste medewerkers 
•Zorg op het tijdstip dat u het wenst 
•Hulp bij het aanvragen van een indicatie bij het CIZ of uw gemeente

Voor elke (zorg)vraag bieden wij altijd een passend aanbod. Zo is het, indien gewenst, mogelijk om een combinatie van diensten, bijvoorbeeld hulp bij het huishouden en verpleging, in te zetten.

Wenst u meer informatie of een persoonlijk advies dan kunt u contact opnemen op 023-5100300.

Flexicura heeft zich gespecialiseerd in verpleging en verzorging bij de cliënt thuis. Er worden door FlexiCura een aantal extra diensten aangeboden waaronder het verzorgen van boodschappen, schoonmaakwerkzaamheden, samen wandelen en cliënten naar het ziekenhuis en/of andere afspraak begeleiden. In essentie zoeken we bij ieder verzoek naar de passende oplossing en juist de extra diensten maakt onze dienstverlening uniek in flexibiliteit.

FlexiCura hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar zorg- en dienstverlening. Daarom besteden wij continu aandacht aan cliëntervaringen en zorgevaluaties. Zo wordt er periodiek een cliënttevredenheidsonderzoek gehouden en wordt de zorg bij cliënten halfjaarlijks geëvalueerd.

Indien u als cliënt of belangenbehartiger ideeën of suggesties heeft met betrekking tot het verbeteren van de zorgverlening, vernemen wij dit graag van u.

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland