Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Afdeling pgb is tijdelijk van 08:30 tot 16:00 uur bereikbaar.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Thumbnail Wout

Wout

Klantadviseur

Thumbnail Fenna

Fenna

Klantadviseur

RAZ - Thuiszorg

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

RAZ biedt vele vormen van residentiële zorg in de appartementen in De Statenhof te Leiden

ECR De Statenhof is een woonzorgvoorziening waar ouderen geheel op Eigen Wijze oud kunnen worden. In de appartementen kunnen ouderen alleen of met partner 24 uur per dag zorg ontvangen. Naast wonen met zorg, biedt ECR De Statenhof zorghotelstudio’s voor tijdelijk verblijf met zorg. De locatie heeft onder andere een beautysalon, een Stadscafé en een restaurant waar bewoners en mensen uit de wijk van harte welkom zijn.

RAZ biedt vele vormen van residentiële zorg in het appartement op een ECR-locatie. In de woonzorgvoorzieningen kunt u comfortabel wonen, waarbij privacy en zelfstandigheid altijd voorop staan. U leeft en woont zoals u zelf wilt en u bepaalt zelf welke services en zorg u ontvangt.

U hoeft niet te verhuizen als de zorgvraag toeneemt. Hulp, zorg en verpleging ontvangt u thuis. U kunt samen met uw partner blijven, omdat wonen en zorg gescheiden zijn.

 RAZ biedt onder andere:

RAZ is 24 uur per dag beschikbaar. Een team van verzorgenden, verpleegkundigen en paramedische deskundigen staat ter beschikking en kan eventueel worden aangevuld met eigen therapeuten, psychogerontologen en artsen. Samen zorgen zij ervoor dat cliënten een optimale verzorging krijgen. Uitgangspunt is altijd kwaliteit van leven, hoe intens de zorgvraag ook wordt.

Indien u meer informatie wenst te ontvangen over het wonen op een ECR en de zorgdiensten van RAZ, neemt u dan contact op met onze service- en zorgadviseur

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland