Zonnehuisgroep Amstelland - Thuiszorg

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

 

Wij ondersteunen u graag zodat u zo lang mogelijk thuis kan blijven.

Wij bieden alle vormen van thuiszorg: verpleging, verzorging en ondersteuning. Onze teams zijn klein en vertrouwd. Vaak kunt u dezelfde dag al bij ons terecht. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en regelen vervolgens de zorg. Is thuiszorg nodig na opname in het ziekenhuis? Bel ons 0900 0401441 (ma t/m vr 8.30 – 17.00 uur) of mail info@zhga.nl.

Wij ondersteunen u graag zodat u zo lang mogelijk thuis kan blijven. Zo helpen wij bij het aankleden, wassen en medicijnen innemen. Als het nodig is verrichten we specialistisch verpleegkundige handelingen. Soms is onze hulp van tijdelijke aard, zoals na een operatie of een CVA. Soms langer, bijvoorbeeld bij een chronische aandoening. Is er sprake van dementie dan zorgen we met u en de familie voor structuur in de dag. We komen dan dagelijks een paar keer bij u thuis.Ook kunnen wij u informeren over de mogelijkheden tot dagbesteding. Mensen met dementie en hun naasten kunnen voor begeleiding ook terecht bij een casemanager dementie. 
Wij kunnen u in de laatste levensfase extra zorg bieden. Onze palliatief verpleegkundige geeft advies, instructie en voorlichting. U kunt denken aan pijnanamnese, hulp of ondersteuning bij ziekenhuisbezoek en vervoer en aanpassingen in huis. U kunt bij de verpleegkundige terecht met al uw vragen. In nauwe samenwerking met de verzorgenden en verpleegkundigen wordt de zorg ingepland. Er is daarbij veel ruimte voor persoonlijke wensen en voorkeuren. 
De palliatief verpleegkundige wordt ingezet na een aanvraag via uw huisarts, specialist of via onze verpleegkundige. 
Bij De Luwte in Amstelveen kunt u dagelijks terecht voor een warme maaltijd in het ruime restaurant.

Voor alle thuiszorg van de Zonnehuisgroep kunt u zich aanmelden bij onze medewerkers op 0900 04 01 441 (lokaal tarief). U heeft de volgende informatie nodig als u hen belt:Naam, adres, geboortedatum, Burger Service Nummer (BSN). Onze medewerkers helpen u graag verder.

Ik zoek zorg voor
Ouderenzorg en dementie
Ik ben op zoek naar
Huishoudelijke hulp, Persoonlijke verzorging, Begeleiding, Verpleging

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland