Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 - 17:00 uur. Afdeling pgb is tijdelijk van 09.00 uur tot 14.00 uur bereikbaar.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Leven zoals je wilt

U leest hier meer over het project Leven zoals u wilt. 

De zorgkantoren van Zorg en Zekerheid en Zilveren Kruis namen het initiatief tot het experiment Leven zoals je wilt in maart 2016. Ze wilden leren hoe zij vanuit hun rol kunnen bijdragen aan het realiseren van zorg die aansluit bij het leven zoals cliënten dat het liefste leiden. De klantwens stond centraal in de aanpak. Van daaruit zijn ze op zoek gegaan naar maatwerk en flexibiliteit in het aanbod.

Leven zoals je wilt vond plaats in drie regio’s: Amstelveen, Kennemerland en Gooi & Vechtstreek. Verschillende zorgaanbieders en organisaties voor onafhankelijke cliëntondersteuning werkten intensief mee. Dit waren: Amstelring, Brentano, CMO Flevoland, Hilverzorg, King Arthurgroep, MEE Utrecht, Gooi & Vecht, Reigershoeve, Sint Jacob, Viva! Zorggroep, Zonnehuisgroep Amstelland, Zorgbalans en Zorgbelang.

Leven zoals je wilt is onderdeel van Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg van Waardigheid en trots en is in december 2018 afgerond.

Onderaan deze pagina treft u inspiratieproducten die omschrijven hoe cliënten en zorgaanbieders te werk zijn gegaan binnen het project Leven zoals je wilt.

Toolkit leven zoals je wilt

Radicale vernieuwing

Lees meer over dit onderwerp op de website van Leven zoals je wilt!

Naar de website van leven zoals je wilt!