Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

De challenge ‘Verpleeghuizen van de Toekomst’ is van start

Verpleeghuizen die technologische innovaties (willen) inzetten, kunnen zich vanaf nu aanmelden via www.verpleeghuizenvandetoekomst.nl. Dien jouw plan voor een nieuwe implementatie of opschaling van technologie en/of ICT in en maak kans op 60 dagen begeleiding van een adviesbureau. De deadline voor aanmelden is 17 november 2019. In december 2019 selecteert een deskundige jury tien verpleeghuizen die de 60 dagen begeleiding van een adviesbureau krijgen en kans maken op de titel ‘Zorgvernieuwer 2021’. Meer informatie over de challenge is te vinden op www.verpleeghuizenvandetoekomst.nl.

Startbijeenkomst
Op woensdag 18 september 2019 is er een startbijeenkomst met meer informatie over de challenge en met inspirerende voorbeelden. Deze vindt plaats bij the Social Factory in Utrecht (Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht) van 9.30 – 12.30. Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan aan.

Vragen?
Voor vragen kun je contact opnemen met Bob Radder, projectleider Zorgverzekeraars Nederland. E-mail naar: info@verpleeghuizenvandetoekomst.nl of telefoonnummer: 06 - 15 11 00 70. Zie ook de website van ZN.