Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

Veel organisaties krijgen helaas te maken met malware via e-mail. Ook Zorg en Zekerheid heeft hier in september 2020 last van gehad.

Wij hebben direct aanvullende maatregelen getroffen. Ook heeft een gespecialiseerd bureau onderzoek gedaan naar de impact van de malware.

Uit dit onderzoek, dat begin november is afgerond, blijkt dat we niet kunnen uitsluiten dat er klantgegevens uit enkele mailboxen naar buiten zijn gelekt. Onze bedrijfssystemen zijn niet geraakt.

Wij betreuren dit voorval ten zeerste en doen er alles aan om herhaling te voorkomen. Tevens informeren wij een aantal relaties, die mogelijk een hoog risico lopen, persoonlijk. Hierbij hebben wij hen gewezen op de kans dat persoonsgegevens worden misbruikt.

Zorg en Zekerheid heeft inmiddels een melding van een datalek gedaan bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Heeft u vragen over dit bericht? Laat het ons dan weten via privacy@zorgenzekerheid.nl