Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

Migratieperiode voor de nieuwe wachtstatussen is voorbij

Per 01-01-2021 worden nieuwe leveringsstatussen en classificaties gebruikt om de wachtstatus van een cliënt door te geven. Reeds bestaande wachtstatussen moesten voor 01-07-2021 omgezet worden door zorgaanbieders.

Op een paar cliënten na heeft iedere cliënt een nieuwe leveringsstatus en classificatie ontvangen. Daar zijn wij als Zorgkantoor blij mee en we willen zorgaanbieders dan ook complimenteren met de inspanningen om dit voor elkaar te krijgen. In een tijd dat er ook andere uitdagingen zijn, is dit toch maar mooi gerealiseerd.

Het emailadres dat in het leven is geroepen, wachtlijstbeheer2021@zorgenzekerheid.nl, wordt opgeheven. Als er vragen zijn over de nieuwe wachtstatussen, dan kunt u informatie vinden in het Voorschrift Zorgtoewijzing, via onze website of contact opnemen via email, VSP of telefoon.