Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

Voorschot op compensatieregeling Wlz mondzorg vanaf nu mogelijk

De Nederlandse Zorgautoriteit is bezig de beleidsregel ter compensatie voor aanbieders van langdurige zorg uit te breiden naar mondzorgprofessionals. Wlz mondzorgaanbieders die in financiële nood zijn gekomen door de coronacrisis, kunnen vooruitlopend op de aanpassing van de beleidsregel door de Nza alvast een voorschot aanvragen op de compensatie.

Als u eerder gedeclareerd heeft bij ons zorgkantoor, kunt u hiervoor bij ons een aanvraag doen via declaratiesWlz@zorgenzekerheid.nl .
Het voorschot heeft betrekking op de periode maart, april en mei 2020. Wij zullen het baseren op de uitgekeerde productie tussen oktober 2018 en september 2019. Wij berichten u over de toekenning en de hoogte van het bedrag met inachtneming van een drempelwaarde van 2000 euro. Vervolgens doen wij een betalingsverzoek aan het CAK, vergelijkbaar met het normale berichtenverkeer. Wij doen ons uiterste best om de verzoeken vóór het einde van de maand te verwerken zodat het CAK in juli de uitbetaling kan doen. Begin 2021 zal het definitieve compensatiebedrag worden berekend.

Meer informatie kunt u hier vinden.