Zorgaanbieders vergelijken

Heeft u zorg nodig vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) en bent u op zoek naar een geschikte zorgaanbieder? In onze zorgzoeker vindt u een overzicht met zorgaanbieders in de regio’s Zuid-Holland Noord en Amstelland & de Meerlanden. Bent u geïnteresseerd in meerdere zorgaanbieders, maar kunt u (nog) niet kiezen? Wij helpen u graag bij het vergelijken van zorgaanbieders.

Zorgaanbieders in de regio

Langdurige zorg moet beschikbaar zijn voor iedereen in de regio’s Zuid-Holland Noord en Amstelland & de Meerlanden. Dat is de missie van Zorgkantoor Zorg & Zekerheid. Deze missie realiseren we door zoveel mogelijk vanuit de wensen en behoeften van de cliënt te handelen. Mede daarom maken wij het mogelijk om zorgaanbieders te vergelijken op onze website. Op die manier vindt u de (thuis)zorgaanbieder die bij u past.

Zorgaanbieders vergelijken: hoe werkt dat?

In onze zorgzoeker kiest u in eerste instantie voor zorg in een instelling of zorg thuis. Afhankelijk van de soort zorg die u nodig heeft, krijgt u een overzicht van alle gecontracteerde zorgaanbieders. Dit overzicht wordt weergegeven in een landkaartje. U klikt op de regio waar u woont, waarna alle zorgaanbieders verschijnen. Wanneer u klikt op de paarse kaartmarkeringen, krijgt u een korte uitleg van de (thuis)zorgaanbieders. Ook leest u daar de belangrijke kenmerken, waardoor zorgaanbieders vergelijken nog gemakkelijker wordt. Wilt u de zorgaanbieders liever vergelijken aan de hand van een lijstweergave? Ook dat is mogelijk binnen onze zorgzoeker

Zorgaanbieders vergelijken aan de hand van filters

U kunt bijvoorbeeld uw huidige woonplaats en zorgprofiel invullen. Daarnaast kunt u met behulp van zoekfilters uw wensen doorgeven met betrekking tot uw toekomstige zorgaanbieder. Denk bijvoorbeeld aan de gewenste woonvorm, ligging en faciliteiten.

Informatie voor gecontracteerde en nieuwe zorgaanbieders

Ook dan kunt u op onze website terecht voor de nodige informatie. Bent u bijvoorbeeld een reeds gecontracteerde zorgaanbieder bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid? Dan verwijzen we u graag door naar de informatiepagina voor zorgaanbieders. Bent u een nieuwe zorgaanbieder en van plan om met ons samen te werken? Op de pagina voor nieuwe zorgaanbieders vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Vragen over zorgaanbieders vergelijken?

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op