ActiVite - AgnesStaete

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Bij ActiVite vinden we het heel belangrijk dat bewoners zelf kunnen bepalen hoe hun dag eruit ziet. Bewoners moeten zoveel mogelijk kunnen doen wat ze prettig vinden, op de manier die ze gewend zijn. Daarom doen we er alles aan om een cliënt te leren kennen en van daaruit verder te werken.

Locatie AgnesStaete staat op een prachtige locatie in het oude gedeelte van Voorhout. In het gebouw is er ook ruimte voor diverse vormen van welzijn, zoals een supermarkt, een bank en culturele en welzijnsinstellingen. Dit zorgt voor levendigheid en contact met de buitenwereld. Er worden diverse activiteiten georganiseerd waar zowel bewoners als senioren uit de streek gebruik van kunnen maken.

Ieder appartement heeft een woonkamer met keukenblok, een slaap- en badkamer. Alle appartementen hebben een alarmsysteem. Via een knop in de wand of halszender kunt u in geval van nood altijd in contact komen met een medewerker.
In AgnesStaete zijn drie groepswoningen voor totaal 22 bewoners met dementie. Er is een grote huiskamer met een keuken en een balkon met overkapping. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer met een wastafel. Elke twee slaapkamers hebben een gedeelde badkamer.

Wat anderen zeggen over locatie AgnesStaete:

“Wij zijn zeer tevreden met deze instelling en kunnen gerust naar huis gaan met de wetenschap dat mijn schoonmoeder daar goed wordt verzorgd en veilig is."

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland