ActiVite - De Ommedijk

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Bij ActiVite vinden we het heel belangrijk dat bewoners zelf kunnen bepalen hoe hun dag eruit ziet. Bewoners moeten zoveel mogelijk kunnen doen wat ze prettig vinden, op de manier die ze gewend zijn. Daarom doen we er alles aan om een cliënt te leren kennen en van daaruit verder te werken. Locatie de Ommedijk in Leiderdorp is een modern verpleeghuis met een frisse uitstraling. Met het gezellige restaurant en de mooie tuin is er in deze locatie voldoende gelegenheid om te ontspannen.

Er zijn 50 prachtige zorgappartementen in De Ommedijk, elk met een woonkamer met keukenblok, een slaapkamer en badkamer. Alle appartementen hebben een alarmsysteem. Via een knop in de wand of een halszender kunt u, in geval van nood, altijd in contact komen met een medewerker.

In De Ommedijk zijn ook vier groepswoningen voor in totaal 28 bewoners met dementie. De bewoners met dementie wonen in vier groepswoningen op de 4e etage met eigen dakterrassen. Er is een grote huiskamer met een keuken.

Iedere bewoner heeft een eigen kamer. Zij kunnen onder begeleiding deelnemen aan centrale activiteiten die aansluiten bij hun wensen en behoefte. In de woning zelf worden ook diverse activiteiten georganiseerd.

ActiVite doet er alles aan om u zich thuis te laten voelen in het verpleeghuis. U kunt uw woning in uw eigen stijl inrichten en naar wens deelnemen aan diverse activiteiten zoals handwerken, schilderen, gym of uitjes buiten de deur.

Wat zeggen anderen over De Ommedijk:
“Het ging ontzettend slecht met mijn moeder, ze was zo goed als opgegeven. Nu eet ze weer zelf, doet aan activiteiten mee zoals Zumba en Bingo. Ze is heel erg gelukkig en blij en ze zegt nu dat ze hier nooit meer weg wil. Sinds kort kan mijn moeder zelfs weer een beetje lopen: iedereen is vol verbazing. Dit is echt aan al die top medewerkers, die ontzettend goed en ontzettend aardig zijn voor mijn moeder en ook voor de overige bewoners. Echt, de zorg is daar top!”

ActiVite-De Ommendijk

De informatie op deze pagina is en wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland