Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Woont u in één van deze onderstaande gemeenten, dan kunt u terecht bij Zorgkantoor Zorg en Zekerheid. Kaart van werkgebied Zorgkantoor zorg en zekerheid

ActiVite - Hof van Alkemade

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Bij ActiVite vinden we het heel belangrijk dat bewoners zelf kunnen bepalen hoe hun dag eruit ziet. Bewoners moeten zoveel mogelijk kunnen doen wat ze prettig vinden, op de manier die ze gewend zijn. Daarom doen we er alles aan om een cliënt te leren kennen en van daaruit verder te werken.

Hof van Alkemade is een uniek kleinschalig verpleeghuis dat is gebouwd vanuit het principe "zo thuis mogelijk". U woont hier in een zorgappartement of wanneer er sprake is van dementie in één van de groepswoningen. U houdt hierbij zo lang mogelijk de regie over de inrichting van uw dagelijks leven. In de zorgappartementen woont u zelfstandig, maar wordt u, daar waar nodig, bijgestaan door verzorgenden van ActiVite.

Hof van Alkemade ligt dicht bij winkels en de markt, deze vindt één keer per week voor de deur plaats. Aan de zuidkant is vanaf de etages uitzicht over het Braassemmermeer. De begane grond is gereserveerd voor een multifunctioneel zorgcentrum, met verschillende dienst- en zorgverleners. U vindt hier onder andere psychotherapie, Mensendieck, logopedie, Gezondheidscontrole, cursussen, maatschappelijk werk, jeugdgezondheidszorg, een restaurant en het Ontmoetingscentrum Dementie. Deze combinatie zorgt voor voldoende reuring in en om Hof van Alkemade.

Wat zeggen anderen over locatie ActiVite Hof van Alkemade:
"De verpleging is geweldig! Uiteraard wil niemand zijn of haar ouders of partner "wegbrengen", maar als het echt moet, dan zou ik dit verzorgingstehuis heel erg aanraden!"

Ik zoek zorg voor
Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Restaurant, Gezamelijke ruimte
Ligging
In een dorp- of stadscentrum
Profilering instelling
Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland