Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 - 17:00 uur. Afdeling pgb is tijdelijk van 09.00 uur tot 14.00 uur bereikbaar.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

ActiVite - Noorderbrink

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Bij ActiVite vinden we het heel belangrijk dat bewoners zelf kunnen bepalen hoe hun dag eruit ziet. Bewoners moeten zoveel mogelijk kunnen doen wat ze prettig vinden, op de manier die ze gewend zijn. Daarom doen we er alles aan om een cliënt te leren kennen en van daaruit verder te werken.

In ActiVite Noorderbrink wonen alleen mensen met een lichamelijke zorgvraag. Dat betekent dat er geen mensen wonen bij wie de diagnose dementie is gesteld.

Verpleeghuis Noorderbrink beschikt over 30 éénpersoons zorgappartementen voor langdurig verblijf en 6 éénpersoons appartementen voor kort verblijf. Ieder appartement beschikt over een douche/toiletruimte en een klein keukenblok met kookplaatje, magnetron en koelkast. De appartementen voor langdurig verblijf beschikken bovendien over een balkon. Er is een gezellige en centrale recreatieruimte waar men elkaar ontmoet tijdens de koffie, maaltijden en diverse activiteiten.

Wat zeggen anderen over locatie ActiVite Noorderbrink:
"Ik ben blij hier, ik voel me vrij en gelukkig. Ik vind mijn kamer erg mooi, de kamer is groot en ik kijk leuk op het groen. Het personeel is vriendelijk en ze helpen me goed als het nodig is. Ik ben dankbaar dat ik hier woon."

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland