ActiVite - Noorderbrink

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Bij ActiVite vinden we het heel belangrijk dat bewoners zelf kunnen bepalen hoe hun dag eruit ziet. Bewoners moeten zoveel mogelijk kunnen doen wat ze prettig vinden, op de manier die ze gewend zijn. Daarom doen we er alles aan om een cliënt te leren kennen en van daaruit verder te werken.

Noorderbrink is erop ingericht om mensen in alle rust te laten herstellen. Gelegen in een rustig deel van Alphen aan den Rijn en met een prachtig parkje voor de deur, biedt deze locatie alle gelegenheid om weer op krachten te komen. In Noorderbrink kunt u tijdelijk zorg en ondersteuning krijgen op basis van een indicatie Eerstelijns Verblijf. De appartementen van Noorderbrink zijn dan ook ingericht als herstelplek. Cliënten zijn hier maximaal drie maanden te gast, om aan te sterken of om hun mantelzorgers te ontzien.

Wat zeggen anderen over locatie ActiVite Noorderbrink:

“Ik ben een aantal weken daar geweest. Ik kwam in een warm bad: heerlijk eten, veel aandacht, een geweldig team en liefdevolle verpleging. De vriendelijkheid en ook het respect waarmee je behandeld werd, hebben me zoveel goed gedaan!” aldus een (tijdelijke) bewoner van Noorderbrink

Ik zoek zorg voor
Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Mini supermarkt, Gezamelijke ruimte
Ligging
Aan een park, In een woonwijk
Profilering instelling
Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland