ActiVite - Rijnzate

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Bij ActiVite vinden we het heel belangrijk dat bewoners zelf kunnen bepalen hoe hun dag eruit ziet. Bewoners moeten zoveel mogelijk kunnen doen wat ze prettig vinden, op de manier die ze gewend zijn. Daarom doen we er alles aan om een cliënt te leren kennen en van daaruit verder te werken.

Rijnzate is een nieuwe locatie in Alphen aan den Rijn aan het prachtige Bospark. De 85 zorgappartementen van Rijnzate, waarvan 8 voor tijdelijke zorg, zijn ontworpen voor de zorg van nu. Behalve de appartementen biedt Rijnzate ook plaats aan een huisartsenpraktijk, een apotheek, een steunpunt voor de thuiszorg, kantoren en een Ontmoetingscentrum.

Uw ruime appartement

Voor alle zorg die ActiVite biedt, is het uitgangspunt dat u zo lang mogelijk zelf de regie in handen houdt. In locatie Rijnzate is dit ook zeker het geval. Of u hier nu komt wonen omdat u ondersteuning nodig heeft op het gebied van zorg of van welzijn; we doen er alles aan zodat uw leven de moeite waard blijft. De ruime individuele appartementen in Rijnzate bieden daar ook alle gelegenheid voor, bijvoorbeeld door de multifunctionele ruimte in uw appartement. Hierrdoor kunt u logees ontvangen of uw hobby blijven uitoefenen. Het prachtige balkon voegt alleen maar toe aan dit woonplezier.

“Het gebouw is prachtig met die mooie entree. Mijn appartement is licht en met twee slaapkamers echt groot. Waar vind je dat tegenwoordig? We wonen naast het Bospark en aan de rand van het centrum, dus je bent overal zo. Thuis zou ik het in mijn eentje niet gered hebben. Hier bij ActiVite kan ik 100 worden.”

Meneer Splinter, inwoner van Rijnzate

Gezelligheid

Ook wanneer u graag anderen opzoekt, biedt Rijnzate volop mogelijkheden. Op het gezellige centrale Magnoliaplein kunt u (eventueel met uw gasten) een kopje koffie gaan drinken. Door de verschillende andere diensten die in het gebouw worden aangeboden, is er altijd een prettig gevoel van beweging. Iedere etage heeft een centraal gelegen gezamenlijke huiskamer, waar u kunt eten, activiteiten kunt doen (zoals een spelletje of televisie kijken) en de gezelligheid kunt zoeken.

Ik zoek zorg voor
Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Gezamelijke ruimte, Religieuze ruimte, Horeca
Ligging
Aan een park, In een dorp- of stadscentrum, In een woonwijk, In een bosrijke omgeving
Profilering instelling
Voor ouderen
Het gebouw is prachtig met die mooie entree. Hier bij ActiVite kan ik 100 worden.
- Meneer Splinter, inwoner van Rijnzate

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland