Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Thumbnail Wout

Wout

Klantadviseur

Thumbnail Fenna

Fenna

Klantadviseur

ActiVite - SassemBourg

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Bij ActiVite vinden we het heel belangrijk dat bewoners zelf kunnen bepalen hoe hun dag eruit ziet. Bewoners moeten zoveel mogelijk kunnen doen wat ze prettig vinden, op de manier die ze gewend zijn. Daarom doen we er alles aan om een cliënt te leren kennen en van daaruit verder te werken.

Locatie SassemBourg in Sassenheim is een modern verpleeghuis met een ruime opzet. Behalve de zorgappartementen en de locaties voor kleinschalig wonen waar ActiVite zorg biedt, zijn er ook koopwoningen voor senioren en winkels in het complex.

In SassemBourg werkt een gezellig en zorgzaam team dat het welzijn van de bewoners erg belangrijk vindt. Er worden diverse activiteiten georganiseerd voor zowel de bewoners als de omwonenden. Naast goede zorg is ook gezelligheid voor de bewoners ons doel.

Wat anderen zeggen over SassemBourg:
“Ik vind het gebouw warm ingericht, de voorzieningen zijn voor de bewoners heel prettig. Ik vind het ruime dakterras heel fijn. Er zijn veel activiteiten zoals knutselen, gym, schilderen, uitjes en lezingen. De huiskamer met de open keuken vind ik ook fijn. Mijn moeder heeft een eigen kamer met een douche en toilet. De medewerkers komen hun afspraken na. Ze zijn heel accuraat. Ze gaan prettig met mijn moeder om. Dat vind ik fijn

Ik zoek zorg voor
Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Restaurant, Gezamelijke ruimte, Horeca
Ligging
In een dorp- of stadscentrum
Profilering instelling
Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland