ActiVite - Sassenoord

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Bij ActiVite vinden we het heel belangrijk dat bewoners zelf kunnen bepalen hoe hun dag eruit ziet. Bewoners moeten zoveel mogelijk kunnen doen wat ze prettig vinden, op de manier die ze gewend zijn. Daarom doen we er alles aan om een cliënt te leren kennen en van daaruit verder te werken.

Résidence Sassenoord biedt u een plek waar u zich thuis voelt. Een plek waar u bent omgeven door gelijkgestemden. In Sassenoord woont u in een sfeervol, veilig en prachtig appartement voorzien van tal van faciliteiten. Er worden diverse activiteiten aangeboden waarbij u in contact komt met medebewoners.

Résidence Sassenoord is een in 2010 geheel gerenoveerde monumentale villa met zeven comfortabele appartementen gelegen op de begane grond, 1e en 2e verdieping – bereikbaar met de lift. De appartementen hebben een woonkamer en een open keuken voorzien van boven- en onderkastjes, een spoelbak, 2-pits inductiekookplaat, afzuigkap en koelkast. Daarnaast heeft ieder appartement een slaapkamer en een luxe betegelde badkamer met een wastafel, spiegel, aangepaste doucheruimte met beugels en grote douchekop, een toilet en een wasmachineaansluiting. Een aantal appartementen beschikken over een 2e toilet.

Zorgprofiel
(VV4) Beschut wonen met intensieve begeleiding en uitgebreide verzorging, (VV6) Beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging
Ik zoek zorg voor
Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Tuin, Gezamelijke ruimte
Ligging
Aan een park, In een dorp- of stadscentrum
Profilering instelling
Voor ouderen
Eten en drinken
Glutenvrij, Diëten, Vegetarisch, Veganistisch, Vrije menukeuze, Eten op eigen kamer is mogelijk
Specialismen en behandelingen
Algemene dagbesteding
Woonvorm
Twee persoonskamer, Appartement
Mogelijkheden woonsituatie
Eigen meubels, Huisdieren toegestaan, Eigen voordeur, Samenwonen met partner

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

Sassenoord, een huis waar het prettig wonen is.
- ActiVite
ZorgkaartNederland