Alrijne - Leythenrode

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Leythenrode kent een uitgebreid aanbod van activiteiten en heeft de gezellige Pyramide als restaurant.

Verpleeghuis Leythenrode maakt samen met verpleeghuis Oudshoorn onderdeel uit van Alrijne Zorggroep. Leythenrode biedt een prettige woonomgeving voor mensen met een lichamelijke zorgvraag en voor mensen met dementie (psychogeriatrie). Als u bij ons binnenkomt, merkt u het direct: ons huis heeft een heel eigen sfeer. Het is een huiselijk en warm gebouw met afdelingen, huiskamers en allerlei gezellige plekjes. Wij verwachten dat u zich hier snel thuis voelt. Onze medewerkers zetten zich met enthousiasme hiervoor in. Ze willen graag weten waar u zich prettig bij voelt om de zorg en aandacht te kunnen geven waar u behoefte aan heeft.

Wij bieden bewoners comfort als ze niet meer zelfstandig kunnen wonen. Samen met de bewoners en hun naasten zorgen wij ervoor dat mensen zich thuis voelen. Kwaliteit van leven en waarde toevoegen aan de beleving van de dag is voor ons belangrijk. Ieder mens is anders. Daarom is de eigenheid en eigen regie van mensen ons vertrekpunt. We zetten ons in om mensen excellente zorg en een fijne dag in een prettige woonomgeving te bieden, waar je je als mens gekend voelt. Bewoners, naasten, professionals en vrijwilligers zorgen daar samen voor.

Leythenrode is een veelzijdig huis. Wij kennen een uitgebreid aanbod van activiteiten en hebben de gezellige Pyramide als restaurant. Wij hebben onder andere een eigen kapper en het UITbureau, ons eigen VVV-kantoor. In de zomer kunt u genieten van het terras, de dierenweide en van de tuin die direct aan de Pyramide gelegen is. Eén keer per jaar gaan we zelfs ‘op vakantie’, dan vieren we de vakantieweek in eigen huis en halen we een vakantieland naar u toe!

Kan ik ook een rondleiding krijgen?

U bent van harte welkom om sfeer te proeven tijdens een rondleiding. Deze is geheel vrijblijvend. Bel voor het maken van een afspraak naar de afdeling zorgbemiddeling: 071 5828 408 of stuur een email naar: zorgbemiddelingvenv@alrijne.nl.

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Restaurant, Manicure, Gezamelijke ruimte, Religieuze ruimte
Ligging
Aan een park
Profilering instelling
Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland