Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Thumbnail Wout

Wout

Klantadviseur

Thumbnail Fenna

Fenna

Klantadviseur

Dagopvang de Nostalgie Amstelhoek

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

De Nostalgie biedt op onze locatie in Amstelhoek op maandag tot en met vrijdag dagbesteding.

Motto bij de De Nostalgie is, Niks moet,  alles mag en Wij horen er weer bij. Ons doel is om de clienten die bij ons de dagbesteding draaien, en logeren, een leuke dag te bezorgen en kwaliteit van leven terug te geven.

De dagelijkse dingen die er spelen, maken wij gebruik van, Carnaval, Pasen, kerst, Prinsjesdag, koningsdag en andere belangrijke gebeurtenissen.

Wij starten met het ontbijt, voor degene die dat thuis zijn vergeten. De rest van de groep zit in de kamer aan de koffie of thee.

Daarna gaan we wandelen of gymen, ligt helemaal aan het weer.

We zingen en spelen bingo, lachen wat af bij het vragenspel, en de toren van Pisa en worden er mooie verhalen verteld bij reminiscentie. Zijn we creatief, maken etagierres van servies, breien we kabelkussens, schilderen, sieraden, kaarten, handwerken, maar lezen ook graag in de oude boeken die de Nostalgie heeft. De plaatsjes bekijken van oud Amsterdam, of de woonplaats waar ze in wonen.

Wij doen 4 groepsactiviteiten met elkaar, de gym of wandelen, het zingen en de warme maaltijd. De rest is client gericht. Wij stimuleren iedereen om met de anderen mee te doen, maar soms ik lekker lui zijn na het snoezelen, ook wel lekker.

Heeft de Nostalgie uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak en kom vrijblijvend bij ons kijken.

Ik zoek zorg voor
Ouderenzorg en dementie

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland