DSV - Rustoord

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

In Rustoord in Lisse draait het om de mensen; mensen maken het verschil.

Rustoord is gelegen in Lisse.

In 1962 werd Rustoord geopend en in 1980 gerenoveerd en uitgebreid. Sinds augustus 2016 is Rustoord gevestigd in een prachtig nieuw gebouw, voorzien van de modernste zorgfaciliteiten. Ook is er een mooie tuin om het gebouw aangelegd.

Deze woonzorglocatie heeft een uitgebreid activiteitenprogramma. De activiteiten zijn bijvoorbeeld schilderen, sjoelen, handwerken, zingen, dagje Keukenhof, bakmiddag. Er is ook een koor, genaamd Rustoordklanken. Ook is er een kapper en pedicure in huis. Rustoord organiseert iedere 2de dinsdag van de maand een diner in in de ontmoetingsruimte ‘het Rustorant’. U kunt hier ook als senior uit de omgeving terecht. Het doel is om ouderen uit Rustoord, de aanleunwoningen en de buurt de gelegenheid te bieden om samen met anderen van een gezellige en goede maaltijd te genieten.

In Rustoord draait het om mensen; mensen maken het verschil. Elk mens in Rustoord, bewoner, vrijwilliger of medewerker, is uniek en even belangrijk. De zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de bewoner wordt gerespecteerd en gestimuleerd. De eigen verantwoordelijkheid van de bewoner geeft ruimte en vrijheid.

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Restaurant, Manicure, Mini supermarkt, Gezamelijke ruimte
Ligging
In een dorp- of stadscentrum
Profilering instelling
Religie Christelijk, Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland