DSV - Rustoord

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

In Rustoord in Lisse draait het om de mensen; mensen maken het verschil.

Rustoord ligt in Lisse en bestaat sinds 1962. In 2016 is er een compleet nieuw en modern woonzorggebouw neergezet met een prachtige tuin, vlak naast een basisschool.

Wonen op locatie Rustoord
Het prettige, lichte en ruime gebouw heeft 60 appartementen. Hier kunt u terecht voor somatische en voor psychogeriatrische zorg. De bewoners met een somatische zorgvraag hebben een ruim appartement. De bewoners met een psychogeriatrische zorgvraag verblijven in een woongroep. Zij hebben een eigen woon-/slaapkamer. De woongroep heeft een gezamenlijke woonkamer, waar zij eten, koffie of thee drinken of gezellige activiteiten doen.
 

In de ruime gangen in het gebouw zijn overal kleine zithoekjes. Hier vindt u allerlei herinneringen aan de Bollenstreek en afbeeldingen van de bollenvelden. In de lente is het in de tuin kleurig door de bloeiende bloembollen.
Op hetzelfde terrein staan ook 65 zelfstandige seniorenappartementen. Deze staan als een hofje om de binnentuin heen. Als bewoner kunt u gebruik maken van de ondersteuning en zorg van DSV.

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Restaurant, Manicure, Mini supermarkt, Gezamelijke ruimte
Ligging
In een dorp- of stadscentrum
Profilering instelling
Religie Christelijk, Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland