Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 - 17:00 uur. Afdeling pgb is tijdelijk van 09.00 uur tot 14.00 uur bereikbaar.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

DSV - Rustoord

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

In Rustoord in Lisse draait het om de mensen; mensen maken het verschil.

Rustoord is gelegen in Lisse.

In 1962 werd Rustoord geopend en in 1980 gerenoveerd en uitgebreid. Sinds augustus 2016 is Rustoord gevestigd in een prachtig nieuw gebouw, voorzien van de modernste zorgfaciliteiten. Ook is er een mooie tuin om het gebouw aangelegd.

Deze woonzorglocatie heeft een uitgebreid activiteitenprogramma. De activiteiten zijn bijvoorbeeld schilderen, sjoelen, handwerken, zingen, dagje Keukenhof, bakmiddag. Er is ook een koor, genaamd Rustoordklanken. Ook is er een kapper en pedicure in huis. Rustoord organiseert iedere 2de dinsdag van de maand een diner in in de ontmoetingsruimte ‘het Rustorant’. U kunt hier ook als senior uit de omgeving terecht. Het doel is om ouderen uit Rustoord, de aanleunwoningen en de buurt de gelegenheid te bieden om samen met anderen van een gezellige en goede maaltijd te genieten.

In Rustoord draait het om mensen; mensen maken het verschil. Elk mens in Rustoord, bewoner, vrijwilliger of medewerker, is uniek en even belangrijk. De zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de bewoner wordt gerespecteerd en gestimuleerd. De eigen verantwoordelijkheid van de bewoner geeft ruimte en vrijheid.

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland