DSV - Vlietstede

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Het nieuwe Vlietstede beschikt over de allernieuwste zorgfaciliteiten.

Het nieuwe Vlietstede, aan de Vlietweg 50 in Rijnsburg, beschikt over de allernieuwste zorgfaciliteiten. Het nieuwe zorgcomplex heeft een woongebouw met voorzieningen voor lichte en zware zorg, verdeeld over twee gebouwen, met elkaar verbonden door een glazen doorgang. In het ene gebouw zijn ruime appartementen ondergebracht met eigen badkamer en keukenvoorziening voor bewoners die lichamelijke ouderdomsverschijnselen hebben (Somatiek). En in het andere gebouw bevinden zich de ruime woongroepen waar bewoners met psychogeriatrische verschijnselen zoals dementie wonen. Ook zij hebben eigen ruime appartementen en daarnaast kunnen zij met elkaar samenzijn op de woongroepen waar allerlei gezamenlijke activiteiten worden ondernomen en waar dagelijks vers wordt gekookt. Ook zijn er kamers voor tijdelijk verblijf, bijvoorbeeld om te herstellen na een operatie.

Deze Rijnsburgse locatie van Hospice Katwijk in Vlietstede biedt plaats aan twee comfortabele, ruime en rustig gelegen hospiceappartementen, voorzien van alle moderne zorgmiddelen. De twee appartementen hebben een eigen terras met zitje aan de tuin en er is 24-uurs hoogwaardige, palliatieve zorg.

Om het nieuwe gebouw van Vlietstede is een mooie tuin aangelegd, met een terras om van de buitenlucht te genieten. Aan de tuin wordt dit voorjaar de laatste hand gelegd. Het nieuwe complex heeft een eigen gemeenschapsruimte, ‘De Ontmoeting’ waar bewoners en buurtgenoten gezellig met elkaar in gesprek kunnen, wat eten, een kopje koffie drinken, wat lezen aan de leestafel, of samen activiteiten ondernemen. De kok kookt er dagelijkse de heerlijkste verse maaltijden voor de bewoners. Het nieuwe Vlietstede heeft een echte buurtfunctie. Vanuit Vlietstede worden allerlei welzijnsactiviteiten georganiseerd en wordt hier vandaan ook thuiszorg geleverd.

DSV is een Protestants-christelijke zorgorganisatie en staat open voor iedereen die ouderenzorg nodig heeft.

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Restaurant, Manicure, Mini supermarkt, Gezamelijke ruimte
Ligging
In een dorp- of stadscentrum
Profilering instelling
Religie Christelijk, Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland