DSV - Vlietstede

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Het nieuwe Vlietstede beschikt over de allernieuwste zorgfaciliteiten.

In het hart van Rijnsburg staat het moderne, duurzame gebouw van Vlietstede. De bewoners wonen er in ruime, comfortabele appartementen. In de brede gangen met zithoekjes zijn allerlei herinneringen te vinden van de bloementeelt. En van de Rijnsburgse Flora en de Oude Tram.

Wonen op locatie Vlietstede
Vlietstede bestaat uit twee delen die met elkaar verbonden zijn met door een glazen corridor. Het ene deel van het gebouw is voor bewoners met psychogeriatrische zorgvraag. Er zijn vier woongroepen met een gezamenlijke huiskamer en ieder een eigen studio. Er wordt samen gegeten of een kopje koffie gedronken. Het andere deel van het gebouw voor bewoners met somatische zorgvraag heeft 23 appartementen. Op de begane grond is er een hospice, deze ligt in een rustig gedeelte van het complex.

Een warm welkom
Vlietstede heeft een mooie binnentuin (dementievriendelijk) met beweegtoestellen, paden en terras. Er zijn ook bakken met verse kruiden en bloemperken waar de bewoners zelf ook graag tuinieren. Daar genieten zij erg van. In de ‘Ontmoeting’ zien de bewoners, buurtgenoten en familie elkaar tijdens de maaltijd, kopje koffie of een van de leuke activiteiten.

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Restaurant, Manicure, Mini supermarkt, Gezamelijke ruimte
Ligging
In een dorp- of stadscentrum
Profilering instelling
Religie Christelijk, Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland