Florence - Adegeest

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Florence - Adegeest; Wonen in het groen, maar toch vlak bij het centrum van Voorschoten

Intensieve verpleeghuiszorg in Voorschoten. Adegeest beschikt over 52 plaatsen waar intensieve verpleeghuiszorg wordt verleend aan mensen met dementie en aan mensen met een zware lichamelijke zorgvraag. Op alle zorgafdelingen voor psychogeriatrische (ernstige geheugenproblemen) en somatische (lichamelijke) zorg wordt zoveel mogelijk ingezet op wat u nog kan. Wij kijken naar uw talenten en de hobby’s. Ook worden in de huiskamer diverse activiteiten gedaan.

Alle plaatsen voor intensieve zorg zijn zo ingericht dat er sprake is van kleinschalige zorg. Iedere bewoner heeft binnen de kleine zorgafdeling zijn eigen appartement. De keuken en de woonkamer worden gedeeld en er kan hier met elkaar worden gegeten. Eten kan ook op de kamer of in het restaurant. Als bewoner kunt u bij alles zelf kiezen wat u wilt doen en gebruikmaken van de faciliteiten en activiteiten die Adegeest biedt, mits dat voor u buiten de afdeling mogelijk is. Ook activiteiten worden zoveel mogelijk kleinschalig aangeboden binnen de huiskamer voor de groep van acht tot negen bewoners. U wordt daarbij altijd gestimuleerd in uw zelfredzaamheid.

Adegeest ligt dicht bij het historisch centrum van het mooie Voorschoten, met diverse winkelvoorzieningen, restaurants en cafés. Onze woonzorglocatie is gevestigd in een rustige en groene omgeving met diverse parken. Adegeest is makkelijk bereikbaar met buslijn 5 (Arriva). Voor wie met de auto komt, is er ruime gratis parkeergelegenheid. Het station van Voorschoten ligt op ongeveer twintig minuten lopen.

Kan ik eens binnenkijken bij Adegeest?

Als u belangstelling heeft voor een kamer in Adegeest kunt u een afspraak maken voor een bezichtiging. Een afspraak maken kan via het gastvrijheidspunt op de begane grond in Adegeest. Zij zijn bereikbar via telefoonnummer 070-7544216.

Ik zoek zorg voor
Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Restaurant, Gezamelijke ruimte, Horeca
Ligging
Aan een park, In een dorp- of stadscentrum, In een woonwijk
Profilering instelling
Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland