Groot Hoogwaak

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Bij Groot Hoogwaak bent u in een veilige omgeving, waar u zich thuis voelt en waar u comfortabel kunt wonen.

Groot Hoogwaak is er voor iedereen die steun vraagt bij het oud worden. 
Wij willen de beste zorg bieden, bijdragen aan ieders leefplezier en mensen zo lang mogelijk de dingen zelf laten doen. 
Wij komen bij mensen thuis en wij zijn er voor alle bewoners op ons terrein. Wij hebben ook een kleinschalig verpleeghuis waar het fijn wonen is en altijd wat te doen. Onze diensten baseren wij op drie begrippen: waardering, aandacht en deelname.

We beschikken over 46 eenpersoons- en 3 tweepersoonsappartementen. 
• Een eenpersoonsappartement bestaat uit een zit/slaapkamer met een kitchenette en een badkamer met douche en toilet. 
• Een tweepersoonsappartement heeft, naast de zitkamer, een aparte slaapkamer, een kitchenette en een badkamer met douche en toilet.

Daarnaast zijn er binnen Groot Hoogwaak twee kleinschalige woongroepen van zeven personen voor cliënten met dementie. Elke bewoner heeft een eigen appartement en een eigen badkamer. Het dagelijks leven speelt zich af in de huiskamer. Er is veel aandacht voor de individuele wensen en gewoonten van de bewoners. Het bieden van een huiselijke omgeving en aandacht voor het alledaagse leven draagt er toe bij dat de bewoners zich snel vertrouwd en geborgen voelen. Samenwerking met de familie vinden wij erg belangrijk.

We doen er alles aan om uw verblijf prettig en goed te laten verlopen. Bij ons bent u in een veilige omgeving, waar u zich thuis voelt en waar u comfortabel kunt wonen. Om die reden kunt u zo veel als mogelijk uw eigen meubilair en accessoires meenemen. Desgewenst kunnen wij het appartement eenvoudig gemeubileerd opleveren.

Zelfstandigheid staat bij ons hoog in het vaandel, maar er zijn 24 uur per dag verpleegkundigen en verzorgenden aanwezig, waar u een beroep op kunt doen. Deze zijn deskundig en betrokken en geven u persoonlijke aandacht.

De zorg en begeleiding stemmen we af op uw situatie en wensen. Uw vaste contactverzorgende legt dit vast in een zorgleefplan. Hierbij kunt u denken aan: hulp bij wassen of aankleden, toiletgang, medicijngebruik of maaltijden. Tweemaal per jaar evalueren we de activiteiten zoals vastgelegd in het zorgleefplan. Dit doen we in samenwerking met u.

Wij bieden verzorging en verpleging vanaf zorgzwaartepakket 4. De behandeling wordt gegeven door een huisarts en paramedisch personeel, gefinancierd uit de zorgverzekering.

Om de zorg, woon en het leefplezier zo optimaal mogelijk te laten zijn voor de cliënt bieden wij voor de medewerkers een heerlijke (werk)omgeving aan zee waar iedereen met respect en waardigheid wordt behandeld. 
We omarmen diversiteit en dragen positief bij aan onze omgeving.

Met Waardering, Aandacht en Deelname voor en van iedereen. Daar zijn we trots op!

Groot Hoogwaak is prachtig gelegen direct aan de duinen van Noordwijk en op slechts enkele minuten lopen van het strand. Voor de cliënten die bij Groot Hoogwaak verblijven met behandeling is er ook een SOG, oftewel een specialist ouderengeneeskunde.

Ik zoek zorg voor
Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Restaurant, Manicure, Mini supermarkt, Gezamelijke ruimte, Horeca
Profilering instelling
Religie Christelijk, Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland