Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Afdeling Klantondersteuning is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Thumbnail Wout

Wout

Klantadviseur

Thumbnail Fenna

Fenna

Klantadviseur

Het Raamwerk - De Hafakker

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Het Raamwerk - De Hafakker in Noordwijkerhout. Een plek waar mensen met en zonder een beperking door elkaar wonen.

Op de Hafakker in Noordwijkerhout wonen mensen met en zonder beperkingen naast elkaar. Op dit moment wonen er zo'n 125 cliënten op de Hafakker. Het gaat hierbij voornamelijk om mensen met een verstandelijke beperking.

Op de Hafakker maken we onderscheid in de zorgbehoefte van onze cliënten door in verschillende clusters zorg aan te bieden.

Cluster intensieve begeleiding is gericht op het bieden van ondersteuning aan (jong)volwassenen en een klein aantal ouderen met een licht verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. De begeleiding richt zich op het bieden van structuur en het omgaan met agressie. De begeleiding is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden en het leren van eigen verantwoordelijkheid.

Cluster intensieve zorg richt zich op de ondersteuning van cliënten met een matige of ernstige verstandelijke beperking, die daarnaast fysieke en/of psychiatrische problemen hebben. Het cluster biedt begeleiding bij achteruitgang en houdt vaardigheden in stand. Binnen het cluster zijn gespecialiseerde woningen voor dementie en palliatieve zorg.

U woont in een groepswoning of in een eigen één- of tweekamerappartement. Al deze woningen zijn voorzien van een zorgoproepsysteem. Hiermee is het mogelijk een spreek-luisterverbinding te maken. Zo kunt u op elk moment van de dag of de nacht contact met onze medewerkers leggen. Binnen de Hafakker zijn verschillende mogelijkheden voor dagbesteding.

Ik zoek zorg voor
Verstandelijke handicap
Aanwezigheid van
Lift, Restaurant, Gezamelijke ruimte
Ligging
In een dorp- of stadscentrum, In een woonwijk
Profilering instelling
Voor ouderen, Voor volwassenen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland