Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Afdeling pgb is tijdelijk van 08:30 tot 16:00 uur bereikbaar.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Thumbnail Wout

Wout

Klantadviseur

Thumbnail Fenna

Fenna

Klantadviseur

HOZO - Bloemswaard

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

 

Als u niet meer zelfstandig kunt blijven wonen, biedt Bloemswaard u een veilig thuis.

Woonzorgcentrum Bloemswaard ligt in de wijk Elsbroek en maakt deel uit van de Woonzorgzone Hillegom. Bloemswaard is in 2013 volledig nieuw gebouwd. Het heeft 64 verzorgingsappartementen, 20 verpleegappartementen en 2 appartementen voor eerstelijns verblijf. De appartementen zijn ruim en licht en geheel naar eigen smaak in te richten. Vanuit de appartementen heeft u een prachtig uitzicht op de omgeving.

Als u niet meer zelfstandig kunt blijven wonen door lichamelijke problemen of problemen met uw geheugen, biedt Bloemswaard u een veilig en gezellig nieuw thuis. Het woonzorgcentrum is van alle gemakken voorzien, heeft een eigen winkeltje en sfeervolle restaurants.

Aangrenzend aan Bloemswaard vindt u Dienstencentrum Elsbroek, waar u onder andere terecht kunt voor een kapper, pedicure, fysiotherapeut, logopedist, psycholoog en ergotherapeut. Naast Bloemswaard vindt u een supermarkt en bakker.

Kortom, in en om Bloemswaard vindt u alles wat u nodig heeft!

Heeft u v ragen of wilt u meer informatie over onze zorg- en dienstverlening? Neem gerust eens contact op met onze cliëntconsulent via 0252 - 576 500 of bezoek onze website www.hozo.nl.

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland