HOZO - Bloemswaard

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

 

Als u niet meer zelfstandig kunt blijven wonen, biedt Bloemswaard u een veilig thuis.

Als u niet meer zelfstandig kunt blijven wonen door lichamelijke problemen of problemen met uw geheugen, dan biedt Bloemswaard u een veilig en gezellig nieuw thuis.

 Bloemswaard ligt in de wijk Elsbroek en maakt deel uit van Woonzorgzone Hillegom. Het is in 2013 volledig nieuw gebouwd. De appartementen zijn ruim en licht en geheel naar eigen smaak in te richten. Vanuit de appartementen heeft u een prachtig uitzicht op de omgeving.

In en om Bloemswaard vindt u alles wat u nodig heeft. Zo zijn er in Bloemswaard sfeervolle restaurants, een gezellig Grand Café en een winkeltje. Aangrenzend aan Bloemswaard ligt Dienstencentrum Elsbroek. Daar kunt u onder andere terecht voor een kapper, pedicure, fysiotherapeut, ergotherapeut en logopedist. Naast Bloemswaard is een supermarkt, bakker en snackbar.

Wilt u met uw partner in Bloemswaard komen wonen? Als u allebei een indicatie heeft voor langdurige zorg, is dat geen probleem! Alle appartementen, met uitzondering van de appartementen op de afdeling De Tuinen, zijn geschikt voor twee personen. 

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie, Geestelijke aandoening / psychiatrische aandoening
Aanwezigheid van
Lift, Kapper, Restaurant, Mini supermarkt, Gezamelijke ruimte, Religieuze ruimte, Horeca
Ligging
In een woonwijk
Profilering instelling
Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland