Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Afdeling pgb is tijdelijk van 08:30 tot 16:00 uur bereikbaar.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Thumbnail Wout

Wout

Klantadviseur

Thumbnail Fenna

Fenna

Klantadviseur

HOZO - Maronia

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

 

Als u niet meer zelfstandig kunt blijven wonen, biedt Maronia u een veilig thuis.

Woonzorgcentrum Maronia ligt in de wijk Elsbroek. Het maakt onderdeel uit van het gelijknamige appartementencomplex, dat is gebouwd in 2009. Door de combinatie van zorgwoningen en particuliere koopwoningen doet Maronia veel minder als een woonzorgcentrum aan. Het is kleinschalig en rustig en daarom ideaal als u op rust en privacy bent gesteld. De appartementen zijn ruim en licht, hebben grote balkons en zijn geheel naar eigen smaak in te richten.

Als u niet meer volledig zelfstandig kunt blijven wonen, is woonzorgcentrum Maronia uitstekend geschikt voor u. Het heeft een recreatiezaal/restaurant en een prachtige tuin. Ook kunt u gebruikmaken van alle faciliteiten van woonzorgcentrum Bloemswaard, dat net als de supermarkt en Dienstencentrum Elsbroek, op loopafstand ligt.

Heeft u v ragen of wilt u meer informatie over onze zorg- en dienstverlening? Neem gerust eens contact op met onze cliëntconsulent via 0252 - 576 500 of bezoek onze website www.hozo.nl.

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland