Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Afdeling pgb is tijdelijk van 08:30 tot 16:00 uur bereikbaar.

Adres

Zorgkantoor Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

Route via Google Maps

Wij staan voor u klaar

Thumbnail Safoera

Safoera

Klantadviseur

Thumbnail Karin

Karin

Klantadviseur

Thumbnail Lieneke

Lieneke

Klantadviseur

Thumbnail Rina

Rina

Klantadviseur

Thumbnail Wout

Wout

Klantadviseur

Thumbnail Fenna

Fenna

Klantadviseur

HOZO - Parkwijk

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Als u niet meer zelfstandig kunt blijven wonen, biedt Parkwijk u een veilig thuis.

Woonzorgcentrum Parkwijk ligt in de wijk Treslong, een rustige, groene woonwijk op ongeveer een kilometer van het centrum van Hillegom. Parkwijk is in 2017 volledig nieuw gebouwd en voldoet aan de eisen en zwaardere zorgvragen van nu. Het woonzorgcentrum heeft 35 tweekamerappartementen, 14 appartementen voor bewoners met psychogeriatrische problematiek en 2 appartementen voor eerstelijns verblijf. Daarnaast heeft het een prachtig terras.

Als u niet meer zelfstandig kunt blijven wonen door lichamelijke problemen of problemen met uw geheugen, biedt Parkwijk u een veilig en gezellig nieuw thuis. Het woonzorgcentrum heeft een eigen winkeltje en bibliotheek. Daarnaast vindt u in Parkwijk een praktijk voor fysiotherapie, een kapsalon, een pedicuresalon en een beautysalon. Er worden diverse activiteiten georganiseerd en in het restaurant kunnen bewoners en omwonenden gezellig samen eten.

Heeft u v ragen of wilt u meer informatie over onze zorg- en dienstverlening? Neem gerust eens contact op met onze cliëntconsulent via 0252 - 576 500 of bezoek onze website www.hozo.nl.

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland