Ipse de Bruggen - Landgoed Hooge Burch

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Landgoed Hooge Burch in Zwammerdam voorziet in specialistische zorg en therapie. Ook zijn er allerlei clubs en de Jostiband.


Landgoed Hooge Burch ligt aan de rand van Zwammerdam. In een groene omgeving wonen hier 480 cliënten in verschillende woningen. Op het landgoed is ook een behandelkliniek voor mensen met een lichte verstandelijke handicap en een gedragsstoornis. En er zijn volop mogelijkheden voor dagbesteding en recreatie.

Voorzieningen 
•specialistische zorg en therapie (zoals medische diensten, gedragsdeskundigen, fysiotherapie, ergotherapie en logopedie) 
•centra voor dagbesteding 
•kinderboerderij 
•zwembad 
•allerlei clubs en de Jostiband

Voor meer informatie kijk op www.ipsedebruggen.nl of neem contact op via 0800 - 99 88 777 of info@ipsedebruggen.nl

Zorgprofiel
(VG3) Wonen met begeleiding en verzorging, (VG4) Wonen met begeleiding en intensieve verzorging, (VG5) Wonen met intensieve begeleiding en intensieve verzorging, (VG6) Wonen met intensieve begeleiding, verzorging en gedragsregulering, (VG7) (Besloten) wonen met zeer intensieve begeleiding, verzorging en gedragsregulering, (VG8) Wonen met begeleiding en volledige verzorging en verpleging, (LVG1) Wonen met enige behandeling en begeleiding (18 tot 23 jaar), (LVG2) Wonen met behandeling en begeleiding (18 tot 23 jaar), (LVG3) Wonen met intensieve behandeling en begeleiding, kleine groep (18 tot 23 jaar), (LVG4) Wonen met zeer intensieve behandeling en begeleiding (18 tot 23 jaar), (LVG5) Besloten wonen met zeer intensieve behandeling en begeleiding (18 tot 23 jaar), (SGLVG1) Behandeling in een SGLVG behandelcentrum
Ik zoek zorg voor
Licht verstandelijke handicap, Verstandelijke handicap
Aanwezigheid van
Zwembad, Tuin, Kapper, Restaurant, Mini supermarkt, Gezamelijke ruimte, Horeca
Ligging
In een dorp- of stadscentrum, Landelijk gelegen
Specialismen en behandelingen
Psycholoog, Logopedist, Ergotherapeut, Diëtist, Maatschappelijk werker, Muziektherapie, Algemene dagbesteding, Dagbesteding vervangende arbeid
Woonvorm
Eén persoonskamer, Twee persoonskamer, Appartement

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland