Libertas - De Parelvissers

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

In De Parelvissers wonen mensen van 55 jaar of ouder met en zonder intensieve zorgvraag.

 

Sterk in de wijk - Libertas Leiden biedt al meer dan 50 jaar ondersteuning aan de inwoners van Leiden. We leveren zorg aan huis, bieden mensen een woonomgeving wanneer ze niet meer thuis kunnen wonen en organiseren tal van activiteiten voor alle leeftijden in onze Huizen van de Buurt. Onze woonzorgcentra staan in een woonwijk, midden in de samenleving. U kunt dagelijks meedoen aan allerlei activiteiten onder het motto 'niets moet, alles mag'.

De Parelvissers ligt prachtig aan het water. Op de begane grond is een gezellig wijkrestaurant met terras aan het water. In de hal vindt u een bibliotheek, een internetcafé, een winkeltje en een kapsalon. Daarnaast zijn een fysiotherapeut, schoonheidsspecialiste en pedicure in het gebouw aanwezig.

In De Parelvissers wonen mensen van 55 jaar of ouder met en zonder intensieve zorgvraag. De Parelvissers telt 120 appartementen, waarvan Libertas Leiden er veertig beheert voor mensen met een intensieve zorgvraag door lichamelijke beperkingen. De tweekamerappartementen zijn licht en ruim en voorzien van alle gemakken. Woningstichting Ons Doel verhuurt de overige appartementen indien nodig met thuiszorg.

Wilt u eens komen kijken? Neem dan contact op met onze klantenservice: (071) 5168168 of klantenservice@libertasleiden.nl.

Hoe kan ik mij/mijn (schoon)ouders/vader/moeder inschrijven voor een van de zorglocaties van Libertas Leiden? 
U heeft hiervoor een geldige indicatie van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) nodig. Deze indicatie kan worden aangevraagd bij het CIZ. Het formulier staat op de website van het CIZ: www.ciz.nl. U kunt het formulier ‘Aanvraag langdurige zorg’ printen, invullen en ondertekenen en opsturen naar het CIZ. Ook is het mogelijk om iemand te machtigen om de aanvraag namens u te doen. Dan vult u het machtigingsformulier in. Met vragen kunt u terecht bij de klantenservice van Libertas Leiden, telefoon 071-5168168 of via e-mail klantenservice@libertasleiden.nl. Wij ondersteunen u graag bij uw aanvraag.

Is het mogelijk om een afspraak te maken om de zorglocaties te bezichtigen? 
U bent van harte welkom. Voor het bezichtigen kunt u een afspraak maken met de teammanager zorg van de locatie. U kunt op de naam van de teammanager klikken en dan verschijnt een e-mailvenster.

Kan ik mij uit voorzorg alvast inschrijven voor een plaats in een van de zorglocaties? 
Dat is niet mogelijk. Het CIZ geeft geen indicaties af voor de toekomst.

Ik zoek zorg voor
Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Restaurant, Manicure, Gezamelijke ruimte, Horeca
Ligging
In een woonwijk
Profilering instelling
Voor ouderen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland