Marente - Bernardus

Website Direct bemiddelen Direct bemiddelen

Bernardus bruist en is echt een levendig middelpunt in de Sassenheimse gemeenschap.

Bernardus staat bekend om zijn sfeer en gezellige mensen. Met elkaar valt er altijd wel iets te beleven. In het gastvrije restaurant, maar ook in verschillende andere ruimtes, worden vele aantrekkelijke activiteiten georganiseerd. We sluiten vaak af met een hapje en een drankje.

Graag luisteren we naar uw wensen, die we met behulp van ervaren medewerkers, vrijwilligers en familie invullen. We willen vooral dat u zich thuis voelt. ‘Leef uw leven’ zoals u dat graag wilt. Maar oordeel vooral zelf: proef de sfeer, schuif aan, maak een praatje. U bent van harte welkom. Bernardus is een woonzorglocatie voor mensen die intensieve zorg en begeleiding nodig hebben. Alle woongroepen zijn kleinschalig van opzet en hebben een huiselijke sfeer. Iedereen heeft een eigen woning/kamer die naar eigen wens is in te richten. Daarnaast zijn er diverse gezamenlijke huiskamers, hoekjes en een tuin waar bewoners met elkaar, familie en vrijwilligers de dag kunnen doorbrengen. Alle huiskamers hebben een open keuken waar dagelijks vers gekookt wordt.

Bernardus bruist en is echt een levendig middelpunt in de Sassenheimse gemeenschap. Er wordt van alles georganiseerd om mensen in beweging te brengen. Om met elkaar en voor elkaar bezig te zijn. Van een fietstocht met een vrijwilliger op de duofiets tot ‘Heel Sassenheim bakt een taart’.

Ik zoek zorg voor
Lichamelijke handicap, Ouderenzorg en dementie
Aanwezigheid van
Lift, Tuin, Kapper, Restaurant, Manicure, Gezamelijke ruimte, Religieuze ruimte, Horeca
Ligging
In een dorp- of stadscentrum, In een woonwijk
Profilering instelling
Voor ouderen, Voor volwassenen

De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf.

ZorgkaartNederland